Vizitator hackedat Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Va salut baieti, doresc sa imi achizitionez un LED si il voi folosi in cea mai mare parte a timpului legat la PC sa vad bluray-uri. Bugetul este pana in 35 mil. Dilema mea acum este intre http://www.reclama.ro.ro/ si http://www.reclama.ro.ro/ Acel Sony a fost in jur de 80 de mil cand a aparut si acum il dau cu 30 de mil, acum e lichidare de stoc sau ceva de genul ca nici nu e afisat in magazin, trebuie sa faci comanda sa ti-l aduca din depozit unde am vazut ca mai aveau decat 6. (Nu ma intereseaza sa fie 3D faptul ca acest Sony este si 3D e doar un bonus.) Eu as vrea sa iau Sony, niste baieti mi-au zis sa iau Panasonic pentru ca are display-ul IPS, puteti sa-mi spuneti de ce sa nu iau Sony sau de ce este mai bun Panasonic-ul cu niste argumente concrete daca se poate. Va multumesc. Link spre comentariu
alexutu Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 eu as merge pe sony. Link spre comentariu
Vizitator hackedat Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Alte sfaturi baieti ? Va rog frumos ... bump Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 De ce la inceput a fost...80 de milioane si mai apoi doar ....30?!?!?!Nu s-au gasit probabil oameni sa cumpere "firma '' nu calitatea produsului in sine!!!!Nu va faceti iluzii nici Sony nici Panasonic nu sint facute in ziua de azi ,acasa la mama lor: Made in Japan!!!A se vedea tel. mobil ,de exemplu, Nokia, MADE IN ROMANIA!!!!! si lista e lunga......Deci in ziua de azi,parerea mea este ca se vinde mai mult "firma"in sine decat ...calitatea produsului ,cum era pe vremuri!!!! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Si oricum toate sunt gandite dupa principiul "garantia si o zi" asa ca vor tine dupa cum se nimereste sa ai noroc cand il cumperi.Totusi, daca ai fi spus televizor cu LED-uri atunci as fi inteles mai repede despre ce e vorba, tinad cont ca link-urile sunt filtrate. Daca vrei sa-si dea si altcineva cu parerea, scrie marcile celor doua televizoare si asa le cauta fiecare care vrea sa-ti dea un raspuns. Link spre comentariu
Vizitator hackedat Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Asta cu Made in Japan nu e mister, ca nu de mult imi cautam acumulator toshiba pentru laptop care costa 100 euro si evident scria pe el Made in China, culmea de la reprezentanta.Iar daca te duci pe alibaba vand aia cu 4-7$ acelasi acumulator.In fine revenind la televizoare, scuze de abia acum am vazut ca link-urile au fost editate, nu stiam ca nu am voie sa postez url-uri cele doua televizoare fiind Sony KDL-40HX800 vs Panasonic TX-L37E30E.Eu vreau Sony dar unii baieti mi-au spus ca Panasonic e mai bun deoarece are display IPS, Sony avand ca si restul led-urilor/lcd-urilor display TN.Si m-am gandit automat la voi ca imi puteti da cel mai bun sfat, daca nu un electronist atunci cine. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Nu tine de electronica, tine de preferinta proprie. Adica, le vezi functionand pe amandoua, le butonezi, si te decizi atunci comparand imaginea la amandoua, pe loc. Ca idee Panasonicul are un "pro", existenta mufelor USB care pot fi folosite pentru multimedia (de ce sa ai ditamai "tancul" de televizor daca nu poti baga stick-ul sa vezi un film ca lumea) iar la Sony nu se puncteaza nici macar ca optiune (a trebuit sa citesc manualul atent ca sa vad optiunea de USB). Ca si "cons" Panasonicul are diagonala mai mica.Totusi o ciudatenie in manualul celui Sony, pe care l-am gasit pe internet (4180174321.pdf), specifica ca "pixelii morti" nu constituie defectiune. Interesant... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum