Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor amplificator IPA 60 se aude prost

Alexxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alexxx

19

• niq_ro

4

• TITI

2

• costy

2

Top autori în acest subiect

• 6 luni mai târziu...

mda..din cauza unei neatentii nu se putea descarca tot articolul din Tehnium... da' am corectat (e vorba de link-urile cu pag.1/4...4/4)da' tu ai tensiuni enorme de alimentare fata de ce e indicat acolo (era si articolul in italiana)oricum se indica asa:- la +/-35V tensiunea reziduala pe iesire de -40mV si curent de mers in gol de 135mA- la +/-30V tensiunea reziduala pe iesire de -20mV si curent de mers in gol de 100mA

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am si eu cateva intrebari:1 am facut si al 2-lea amp. si unu suna mai tare unu mai incet. Poate sa fie de la tranzistori sau chiar de la finali ? 2. am trafu ala din poza 4 condensatori de 6800 si o punte 20PM4, trebuie sa pun o rezistentza de sarcina pe alimentare si daca da cam ce valoare? 3. cum e mai bine sa fac cu alimentarea preamplificatorului sa iau direct sau sa mai bobinez 2 X 12V cu o sarma subtire punte + condensatori ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări