kog1 Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Nu stiu daca am facut bine ,am inchis robinetii dela tur si retur pt incalzire in vederea schimbarii instalatiei de incalzire si din acel moment cand functioneaza pe apa calda face un zgomot ca de rulment defect .Poate cineva sa mi spuna care este cauza? Va multumesc! Link spre comentariu
MuSi Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 poti vorbi cu tata,el e in domeniu si trebuie sa stie.Da tu add la andrei_musi97 si iti dau sa vorbesti cu el. Link spre comentariu
nicu41 Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Daca este in prefecta stare de functionare , nu ar trebui sa faca zgomot. Probabil ca vana cu 3cai (care face trecerea de la apa calda la incalzire ) nu mai actioneaza corect.Va dati seama deshizand robinetii pe tur-retur incalzire si folosind apa calda menajera daca se incalzeste teava de tur incalzire inseamna ca asta e defectul Nu stiu daca am facut bine ,am inchis robinetii dela tur si retur pt incalzire in vederea schimbarii instalatiei de incalzire si din acel moment cand functioneaza pe apa calda face un zgomot ca de rulment defect .Poate cineva sa mi spuna care este cauza? Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum