Luca Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Am un calculator care a fost formatat o singura data (formatare NTFS normala de la windows), si imi trebuie 2 fisiere World pe care le-a avut inainte de formatare , am incercat cu Recovery My Files v3.98 si rezultatul: Coruped Files...Un Soft mai bun , de preferat in DOS , si sa ruleze dupa CD , ca discheta de 1.44 MB nu am.Problema este ca a trecut ceva timp de cand a fost formatat aproximativ vro 1 luna , timp in care calculatoru a fost folosit zinic. :cry: :cry: :cry: Multumesc. Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Daca pe sectoarele hdd unde au fost stocate informatiile care iti trebuiesc s-a suprascris altceva,nu stiu daca mai poti recupera! Incearca cu O&O unerase si vezi..eu am recuperat de multe ori date sterse dupa hdd formatate..de cele mai multe ori am reusit cu succes! Vezi ce faci.. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 depinde ce formatare ati facut , daca a fost quick format aveti sanse sa recuperati datele , daca a fost un low level format atunci nu se mai poate face nimic, si precum a spus colegul djdansmart daca au fost suprascrise sectoarele cu datele dumneavoastra atunci iarasi e imposibil Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 A fost suprascris sectoru respectiv. Nu a reusit sa le recupereze niciun program, Insa tocmai cand era sa imi pierd speranta mi-am adus aminte ca le-am pus si pe un cd pierdut printre alte cduri.. Multumesc Pentru Raspunsuri. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Intreb si eu aici , cine imi poate recupera niste date de pe un memory card MMC defect? Il bag in cititor si nu mai e vazut de catre interfata pe care o folosesc :cry: .. am date cu valoare simbolica mai mult pe el.. Link spre comentariu
Marius84 Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Tot aici va intreb si eu ceva:Am un hard disk de 80 gb, WD. In urma unei greseli, tot spatiul de pe acest hard arara ca fiind nealocat vreunei partitii.Inainte, hdd avea partitii. Am incercat sa recuperez datele de pe el, mi-a gasit fisierele, dar haotic rau de tot, probabil cum erau salvate fizic pe suprafata platanelor. De exemplu, aceeasi poza apare de 2-3 ori, o data cu marimea normala si de mai multe ori cu rezolutii mai mici.Intrebarea>exista vreun soft cu care sa recreez partitiile si increngatura de directoare? Nu ma mai intereseaza sistemul e operare de pe acest hard disk. Multumesc! Link spre comentariu
Marius84 Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Am reusit cu programul Partition find and mount v 2.31. din 3 partitii mi-a vazut doua, nu a vayut partitia sistem, dar aceasta nu ma interesa prea mult, fiindca din principiu nu salvez date importante pe partitia sistem.Sper ca acest post sa ajute si alte persoane.Programul l-am gasit in colectia Hiren's bootcd 15.1 categoria Recovery. Atasez o foto. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum