Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Woofer ITT LPT 175/25/120FG

dragon82

Postări Recomandate

Ce brand e acel dif de medii?Stiu ca-mi trebuie camera separat.La fostele Sony SS-F6000P am facut camera separata de 1 litru.Asa voi face si la SS-MF450.Rezoneaza bine in 1 litru,desi Monacor recomanda ceva mai mult.... :nebunrau: Insa CBI mi-a spus ca e ok si 1 litru.Incintele din poze sunt ale tale?Pot jura ca sunt incintele mele,numai ca difera inaltele si mediile.Inaltele tot Monacor...DT90?Cum ai taiat frecventele?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragon82

16

• Luca

8

• ari_panterra

3

• hILIE

3

Top autori în acest subiect

Doar atat pe medii si inalte?

Cu siguranta nu are medii...

Inalte destule!!!

Pe medii trebuie minim 20uF/100V la gradul 1.

Eu zic ca macar un filtru de gradul 2 ar trebui pentru mai bine! :da

Si daca nu ma insel,bag mana in foc ca alea au fost odata tot Sony,incintele frontale din sistemul 5.1 SS-FCR6000.

Uite aici ceva filtre bune,generice:

http://www.okazii.ro/catalog/55417849/filtre-boxe-3-cai-hi-fi-100w-8-ohm-set-2-buc-.html

Pentru acest filtru insa mai trebuie umblat la el incepand macar cu SPL-ul.

Garantat va suna de 100 de ori mai bine fata de ceea ce spui tu acum ca are ca filtru.

In principiu sunt aceleasi incinte ca fostele mele SS-F6000P.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Cunoasteti un model de boxe echipate cu un singur difuzor LPT 175/25/120FG ? M-ar interesa dimensiunile. Am o pereche de boxe Dali 2b si pot sa spun ca basul este aproape zero. Incintele sunt pe compresie, dimensiuni 35x24x23 cm.

Pe medii-inalte se aude bine, tweeterul este made in Norway, calota de metal, probabil Seas. Cutiile insa, cred ca le-au construit din topor, nici macar dupa ureche, la cum se aude.

Am observat ca sunetul mai coboara in frecventa daca scot tweeterul si ramane gaura ca la boxele bas-reflex.

Link spre comentariu

Am dezmenbrat multe televizoare ITT , toate sunt echipate cu difuzoare LPT , eu am vazut numai de 16 CM si cu 2 Bobine de 4 Ohmi. nucred ca exista pe televizor exact modelu: LPT 175/25/120FG. 175 vine de la 175 MM , iar 120 de puterea muzicala. 25 nustiu de la ce vine.

120-ul acela nu are nici o treaba cu puterea muzicala.

Detalii despre marcarea difuzoarelor ITT in acest link

Editat de cristian2009
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Na,bine nu stiu daca astea incap intr-un TV pentru ca sunt de 7 inch :nas: .

Sa sti ca existau televizoare cu suport de asezare dintr-o bucata, iar in partea de jos aveau difuzoare dalea mari montate. Cauta pe net ca ai sa vezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări