dragon82 Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Ce brand e acel dif de medii?Stiu ca-mi trebuie camera separat.La fostele Sony SS-F6000P am facut camera separata de 1 litru.Asa voi face si la SS-MF450.Rezoneaza bine in 1 litru,desi Monacor recomanda ceva mai mult.... Insa CBI mi-a spus ca e ok si 1 litru.Incintele din poze sunt ale tale?Pot jura ca sunt incintele mele,numai ca difera inaltele si mediile.Inaltele tot Monacor...DT90?Cum ai taiat frecventele? Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Boxele sunt ale unui prieten, Tweeterele nustiu marca/modelu, medile sunt Villiodor, Are decat filtru pe bass, iar medile si inaltele fiecare cu condensator de 4,7 Uf. Se aud foarte bine. Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Doar atat pe medii si inalte? Cu siguranta nu are medii... Inalte destule!!! Pe medii trebuie minim 20uF/100V la gradul 1. Eu zic ca macar un filtru de gradul 2 ar trebui pentru mai bine! Si daca nu ma insel,bag mana in foc ca alea au fost odata tot Sony,incintele frontale din sistemul 5.1 SS-FCR6000. Uite aici ceva filtre bune,generice: http://www.okazii.ro/catalog/55417849/filtre-boxe-3-cai-hi-fi-100w-8-ohm-set-2-buc-.html Pentru acest filtru insa mai trebuie umblat la el incepand macar cu SPL-ul. Garantat va suna de 100 de ori mai bine fata de ceea ce spui tu acum ca are ca filtru. In principiu sunt aceleasi incinte ca fostele mele SS-F6000P. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Boxele nu sunt ale mele, Sunt ale unui prieten. Pe medii se aude foarte prost.. Bass Are Garla. inalte asa si asa. Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Ma gandeam eu;cu 4.7uF nu ai medii de unde.Minim 20uF pentru un filtru simplu.Chiar poate si un 25-30uF. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Cunoasteti un model de boxe echipate cu un singur difuzor LPT 175/25/120FG ? M-ar interesa dimensiunile. Am o pereche de boxe Dali 2b si pot sa spun ca basul este aproape zero. Incintele sunt pe compresie, dimensiuni 35x24x23 cm. Pe medii-inalte se aude bine, tweeterul este made in Norway, calota de metal, probabil Seas. Cutiile insa, cred ca le-au construit din topor, nici macar dupa ureche, la cum se aude. Am observat ca sunetul mai coboara in frecventa daca scot tweeterul si ramane gaura ca la boxele bas-reflex. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 (editat) Am dezmenbrat multe televizoare ITT , toate sunt echipate cu difuzoare LPT , eu am vazut numai de 16 CM si cu 2 Bobine de 4 Ohmi. nucred ca exista pe televizor exact modelu: LPT 175/25/120FG. 175 vine de la 175 MM , iar 120 de puterea muzicala. 25 nustiu de la ce vine. 120-ul acela nu are nici o treaba cu puterea muzicala. Detalii despre marcarea difuzoarelor ITT in acest link Editat Iunie 3, 2017 de cristian2009 Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 Na,bine nu stiu daca astea incap intr-un TV pentru ca sunt de 7 inch . Sa sti ca existau televizoare cu suport de asezare dintr-o bucata, iar in partea de jos aveau difuzoare dalea mari montate. Cauta pe net ca ai sa vezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum