dragon82 Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 dragoane, ca sa vezi ce rau sunt, daca imi trimiti un difuzor iti masor parametrii T\S gratis.nu trebuie decat sa platesti posta dus si intors - normal.SPL -ul se masoara in cutie - e asta e mai complicat de facut.Oricat de rau ai fi ,merci pentru oferta.Poate aflu eu cumva de la cineva datele tehnice daca am rabdare.Ca vorba aia aceste difuri au fost construite la timpul lor de un brand foarte renunit si ar fi imposibil sa nu existe datele complete.Intr-adevar sunt ceva ani de atunci si nu cred ca datele au disparut pur si simplu.Si utilizatorul Lucainout a folosit aceste woofere dar le-a pus si el la pocneala...dupa cum se vede.Si vorba lui daca intr-o incinta de 63 litri bubuie infernal...intr-una de circa 40 l suna megainfernal...Bass cu gramada. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Masurarea parametrilor T/S gratis este o oferta la care nu dai cu piciorul niciodata. Insa nu stiu cat de safe este sa trimiti un difuzor cu posta romana daca nu ai ambalajul original (care de multe ori nici acela nu este prea stralucit). Acum ramane la latitudinea lui dragon82 daca financiar merita sau nu. (oricum chiar daca vei gasi parametrii pe undeva vor diferi un pic fata de cei masurati) Link spre comentariu
dragon82 Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Oferta era buna cand am deschis topicul si difurile nu erau montate.Acu e prea tarziu.Oricum o oferta pe care o apreciez. Link spre comentariu
ari_panterra Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 @dragon82 platesc eu totul(transport,deranj,.....) numai trimite un difuzor lui @ahegyes ca sunt si eu mai mult decat interesat de aflarea acestor parametrii,eu avand in proiect floorstand pe trei cai cu 4 astfel de difuzoare pe fiecare boxa.trimeteam eu un difuzor dar eu inca nu le am,am o promisiune care s-ar concretiza in vre-o 2 saptamani,pana atunci doar sper. Link spre comentariu
CBI Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 daca folosesti mai multe in acelasi volum ar fi indicat sa testezi din mostrele tale ,poate nu sunt ca ale lui dragon.In plus, ar fi buna si o imperechere intre ele sa nu aiba dispersie mare a parametrilor.Un singur difuzor nu e de ajuns pt a observa niste parametrii de aproximat cutia pt ca daca ai ghinion poti nimeri exact unul cu deviatii mari dar celelalte sa fie destul de asemanatoare(iti spun din experinta,poti sa ai ghinion cand nu te astepti).Nu ai siguranta ca sunt toate din acelasi lot de productie si vanzatorul poate sa infloreasca orice ca sa vanda! iar la volum mai mare o sa te trezesti ca se comporta diferit in boxa Link spre comentariu
ari_panterra Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 ai perfecta dreptate in ce spui @CBI dar nu sunt chiar novice in domeniu,o sa incerc sa gasesc peste 10 bucati(surplusul fiind pt cativa amici).cam tot ce am realizat in materie de incinte am facut prin multe tatonari ,mai putin cu programe,parametrii,... nu ca nu m-as fi descurcat dar atunci nu aveam acces la informatii si tehnologie, ca acum.proiectul abordat acum e mult mai pretentios si pe langa faptul ca vreau sa iasa bine pe hartie cat si practic ,vreau sa mai reduc numarul incintelor pe care le construiec pt incercare(oricum cred ca o sa fac peste 10 ).... Link spre comentariu
CBI Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 ok,daca crezi ca am cu ce sa te ajut sa-mi zici,pare interesant ce vrei sa faci Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 ari_panterra nu are rost sa construiesti 10 incinte pentru incercari. Prea multa risipa doar pentru o pereche de boxe. Daca erai fabrica poate se justifica, dar mai mult pentru forma finala ca aspect exterior nicidecum pentru a testa difuzoarele. Eu cred ca daca vei incepe sa expui proiectul tau aici cat mai in detaliu vei primi sigur sfaturi si opinii de la useri experimentati. Si eu sunt de parere ca sa astepti difurile tale si sa le trimiti la masurat (cate te tine buzunarul, ca asta este principala piedica) si cand ai parametrii deja incepi sa "joci in liga superioara"). Sunt si persoane care te pot ajuta cu sfaturi si pe partea de finisaj care la fel nu trebuie neglijata. Mult spor! Link spre comentariu
dragon82 Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 @dragon82 platesc eu totul(transport,deranj,.....) numai trimite un difuzor lui @ahegyes ca sunt si eu mai mult decat interesat de aflarea acestor parametrii,eu avand in proiect floorstand pe trei cai cu 4 astfel de difuzoare pe fiecare boxa.trimeteam eu un difuzor dar eu inca nu le am,am o promisiune care s-ar concretiza in vre-o 2 saptamani,pana atunci doar sper.Nici mort nu mai desfac incintele deocamdata,cel putin difuzoarele.Daca desfac,voi desface capacul cu conectori de la spate pentru modificari ale filtrelor... Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Am probat aseara niste incinte Sony SS-F6000 cu 4 difuzoare LPT 175/25/120, Basul este extrem de puternic, se "pupa" bine acele difuzoare cu incintele. Incintele lor originale tot cam la aceleasi dimensiuni (Arcus TS 800) 91 x 20 x 28 cm fata de 95 x 20 x 22 cm cat este la sony Link spre comentariu
dragon82 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 4 difuzoare per incinta? Eu am pus doar 2 bucati per incinta si bass la greu...Insa mai vreau sa fac rost de 2 bucati si nu mai am de unde.... :cry: Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 2 difuzoare pe incinta nu 4. Persoana care a vindea acele difuzoare pe ok...ro numai are. Link spre comentariu
dragon82 Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 2 difuzoare pe incinta nu 4. Persoana care a vindea acele difuzoare pe ok...ro numai are.Stiu ca nu mai are ca an discutat cu el si se pare ca nu mai are de unde aduce.Imi pare rau ca nu am facut comanda mai mare atunci cand am comandat cele 4 difuri folosite la fostele Sony SS-F6000P.Poate aduci si niste poze cu acele incinte....Poate aflam si ceva filtre la ele...ce medii au fost folosite sau ce inalte...etc Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Am reusit sa mai fac rost de inca o pereche de ITT-uri tot de la aceeasi persoana.Cu ele voi modifica niste Sony SS-MF450...Bass:ITT LPT 175/25/120FGMedii:Monacor SP 60/8Inalte:Monacor DT-300Voi aplica aceeasi reteta ca si la fostele Sony SS-F6000P la difuzoare,numai ca va fi doar un singur woofer.Ma gandesc sa testez la DT-300 acel WG-300,waveguide...Insa din ce am citit va mari SPL-ul tweeterului,asta insemnand ca voi mari atenuarea... Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Medii:Monacor SP 60/8 Va fi nevoie de camera de rezonanta separata pentru acest difuzor, incearca sa folosesti un difuzor de medi inchis ca acesta: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum