dragon82 Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Cine cunoaste,a lucrat sau stie ce e cu aceste woofere? Sunt 2 variante,pe 4 si 8 ohmi. http://imageshack.us/g/29/itt4ohmi2.jpg/ http://archiwumallegro.pl/woofery_itt_l ... 27457.html http://www.hifi-forum.de/viewthread-104-21437.html Link spre comentariu
hILIE Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Difuzoarele alea au puteau fi gasite in televizoarele SH ce au invadat piata dupa revolutie. Unul dintre televizoare era marca ITT, iar difuzoarele aveau niste incinte cu forma mai ciudata,mediile si inaltele veneau separat direct in lada televizorului iar amplifcarea era compusa din doua tda 2030 sau 2050 (nu mai retin exact).Comparativ cu pocnitorile din ziua de azi alea se pot numi difuzoare. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 Difuzoarele alea au puteau fi gasite in televizoarele SH ce au invadat piata dupa revolutie. Unul dintre televizoare era marca ITT, iar difuzoarele aveau niste incinte cu forma mai ciudata,mediile si inaltele veneau separat direct in lada televizorului iar amplifcarea era compusa din doua tda 2030 sau 2050 (nu mai retin exact).Comparativ cu pocnitorile din ziua de azi alea se pot numi difuzoare.Na,bine nu stiu daca astea incap intr-un TV pentru ca sunt de 7 inch .Oricum sunt ceva mai vechi,si vreau sa stiu daca arunc sau nu banii degeaba.Deja am cumparat varianta aia spoita de 8 ohmi...Din ce am mai gasit pe net,se pare ca ITT producea pentru diverse branduri mari,componente,difuzoare etc(Nokia,B&W,JBL etc). Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 difuzoarele sunt f bune,raportul calitate/pret e excelent (le-ai luat de pe ok...cred),sunt nos,modelul respectiv echipeaza modele de boxe destul de apreciate iar ca brand itt facea produse de f buna calitate(standard german f inalt).si eu vroiam sa cumpar 8 bucati pt a realiza ceva deosebit dar nu am avut timp sa caut parametrii lor si a expirat oferta.daca sti de unde procura 8 bucati pe 8 ohmi si ai alte info despre ele,da-mi un semn. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 difuzoarele sunt f bune,raportul calitate/pret e excelent (le-ai luat de pe ok...cred),sunt nos,modelul respectiv echipeaza modele de boxe destul de apreciate iar ca brand itt facea produse de f buna calitate(standard german f inalt).si eu vroiam sa cumpar 8 bucati pt a realiza ceva deosebit dar nu am avut timp sa caut parametrii lor si a expirat oferta.daca sti de unde procura 8 bucati pe 8 ohmi si ai alte info despre ele,da-mi un semn.Cu parametrii treaba e tare slabuta;de asta am deschis acest topic,poate,poate cineva stie de aceste difuri si poate gasesc ceva parametri. Link spre comentariu
hILIE Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Asa arata televizorul de care spuneam mai sus: http://obsoletetellyemuseum.blogspot.co ... _5179.html Daca ai norocul sa dai peste unu, poti afla si dimensiunile incintelor. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Asa arata televizorul de care spuneam mai sus: http://obsoletetellyemuseum.blogspot.co ... _5179.html Daca ai norocul sa dai peste unu, poti afla si dimensiunile incintelor.Seamana,difurile intre ele... Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Am dezmenbrat multe televizoare ITT , toate sunt echipate cu difuzoare LPT , eu am vazut numai de 16 CM si cu 2 Bobine de 4 Ohmi. nucred ca exista pe televizor exact modelu: LPT 175/25/120FG. 175 vine de la 175 MM , iar 120 de puterea muzicala. 25 nustiu de la ce vine. Am cumparat si eu dupa ok...ro 4 difuzoare LPT 175/25/120FG noi noute , sunt de 60 watii 8 Ohmi.. Le-am inlocuit la niste incinte de tip coloana cu volumu de 63 Litri, bass reflex pe spate , Bubuie Infernal... Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Exact astea sunt,din poza,cele de 8 ohmi de pe ok....Asa am luat si eu.Dar,cu parametrii cum ai facut?SPL-ul de exemplu?Ai facut ceva masuratori? Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Exact astea sunt,din poza,cele de 8 ohmi de pe ok....Asa am luat si eu.Dar,cu parametrii cum ai facut?SPL-ul de exemplu?Ai facut ceva masuratori?Nu am facut nici o masuratoare, le-am inlocuit pe cele vechi cu astea si atat. Nuprea sunau cum trebuie datorita filtrelor si incintelor nedecvate pentru ele. Sunt bune doar pentr-u BUM BUM , Pentru muzica de calitate trebuie facute incinte si filtre dupa specificatile lor tehnice. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Pai asta e problema...nu gasesc nicaieri datele lor tehnice.Toti au doar niste generalitati cu care nu faci mare lucru.Dar la ce vreau eu sa fac,merge si asa...urechiometric...Concluzia e ca difurile sunt foarte bune,dar nu se poate face mare lucru cu ele pentru fidelitate si pentru a fi puse in rand cu alte difuri,medii si inalte,sau doar inalte pentru a construi ceva stabil tehnic. Link spre comentariu
dragon82 Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 Asa arata actuala companie ITT producatoare a difuzoarelor din acest topic: http://www.itt-deutschland.de/index.php?main|cat451bbcb797877_0|6 Link spre comentariu
Luca Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Au fost candva ITT .. "cineva" , Acuma Doar numele a mai ramas , Cum zicea un user dupa forum: multe firme au disparut, a ramas doar brandul, de vanzare oricui pe durata mai mica sau mai mare. Link spre comentariu
hILIE Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Dragon, cu perseverenta se poate scoate untul din acele difuzoare. Dar pt aceasta trebuie facute niste masuratori la sange, ales cu grija mediile si inaltele, un filtru corect executat si nu in ultimul rand o incinta pe masura.Dar pentru toate aceastea trebuie sa ai un bagaj de cunostinte in spate si ceva mai multa experienta...Legat de ce este ITT acum, mai toate brandurile renumite produceau candva lucruri de foarte buna calitate, dar se pare ca ideologiile capitaliste, politica de marketing si invazia produselor chinezesti au facut ca aceste branduri sa regreseze. Din pacate acest fenomen se manifesta in mai toate domeniile, inclusiv in industria auto. Link spre comentariu
ahegyes Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 dragoane, ca sa vezi ce rau sunt, daca imi trimiti un difuzor iti masor parametrii T\S gratis.nu trebuie decat sa platesti posta dus si intors - normal.SPL -ul se masoara in cutie - e asta e mai complicat de facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum