Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receiver....

dragon82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragon82

16

• zal

8

• hpavictor

5

• CBI

4

Top autori în acest subiect

DA! Merita! Dar ce ar trebui sa merite?????

Amuzant tare.Daca merita sa asculti muzica pe asa ceva...Un cunoscator poate sa spuna despre un receiver/amplificator digital daca e bun de ceva,daca vede constructia si componentele,nu dupa carcasa.De aia am pus o imagine doar cu interiorul.
Link spre comentariu

Pentru cei invatati cu sisteme gen hi-fa lojitech, cu semnalul stereo imprastiat in enspe difuzoare merita. Pentru unul care intelege ca stereo inseamna doua boxe, doua urechi nu prea merita.

Link spre comentariu

Pentru cei invatati cu sisteme gen hi-fa lojitech, cu semnalul stereo imprastiat in enspe difuzoare merita. Pentru unul care intelege ca stereo inseamna doua boxe, doua urechi nu prea merita.

Pai ma refer la muzica pe 2 canale si filme pe 5.1.Nu vorbesc despre sisteme 5.1 sau 7.1 ori 9.1.
Link spre comentariu

Bun,dar ideea e daca macar teoretic se poate spune ceva despre ceea ce se vede.Calitatea componentelor,etc.Daca m-as pricepe nu mai ceream sfaturi.E ca la doctor.Receiverul din poza e pacientul...e sanatos(construit)?Pe hartie el trebuie sa scoata 150W RMS pe 6 ohmi in modul Dolby Stereo.Dar consumul declarat e doar de 110W!!!In fotografie e doar jumate din receiver......zic eu,partea mai esentiala,de amplificare.

Link spre comentariu

cel mai subtirel continut pe care l-am vazut intr-un receiver :nebunrau:

dupa 'dotari' este facut pt a amplifica sateliti cat palma,nicidecum boxe

nu au nici sursa nici racire,finali pe CI,daca sustin 15-20w pe buc(4 buc stereo din ce se vede) fericire mare :rade:

se vede ce integrate sunt alea? nu ca ar conta prea mult,asa ceva nu as folosi pt muzica in 2 canale(cu atat mai putin boxe mari cu 2 basi si impedante < 4 ohmi)

Link spre comentariu

Pai asta e si chestia...Vreau niste pareri reale,fara denumirea brandului.E mai simpla situatia asa.Daca numeam de exemplu Akai sau Sony,stiam din start concluziile;daca numeam Magnat,Onkyo,stiam iarasi concluziile.Precum am spus deja;ca la doctor;asta e individul,pacientul,infractorul etc numiti receiverul cum vreti.Merg pe deviza:fara prejudecati.

Link spre comentariu

am gasit manualul de service daca iti trebe,dar nu pun numele inculpatului daca asa dorestiamplificarea este clasa d cu TDA8920BJ oricum si asa ,tot sunt subdimensionate toate la greu ...deci raspunsul meu la intrebarea initiala,nu,nu meritapoate doar daca pretul de achizitie a fost bun(adica f f mic, ca e saturata piata de astfel de produse),dar nu la partea cu 2 canale

Link spre comentariu

Daca ai manualul e bine.Cum mi-l poti trimite?Degeaba imi spui ca amplificarea e Clasa D cu TDA8920BJ...trebuie sa-mi explici scurt pe romaneste cu ce se mananca.Partea cu subdimensionarea si microelectronica e deja ceva normal in zilele astea(detin un telefon ceas si inteleg "subdimensionarea",desi functioneaza identic ca si o caramida GSM-personal sunt adeptul miniaturizarii in tehnologie).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări