C.D. Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Pentru cine mai are timp, si mai are si nevoie sa-si imbunatateasca receptia pe US, recomand acest preselector destul de simplu, dar eficient. Datele tehnice pentru constructie sunt date in cuprinsul textului, si sunt destul de usor de selectat, chiar daca textul este in rusa. http://i55.tinypic.com/2qbyvjr.jpg http://i56.tinypic.com/2056qn8.jpg Link spre comentariu
SirRoger Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Ai realizat montajul? Este eficient? Link spre comentariu
C.D. Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 Da, mai in tinerete in urma cu 20 de ani.Este destul de bun, receptia este ceva mai putin zgomotoasa, curata semnalele parazite ale statiilor invecinate de puteri mari.Eu i-am pus pe intrarea de antena si 2 diode 1N4148 (in paralel anod/katod si katod anod), pentru limitarea semnalului de intrare la 700mV (de fapt semnalele parazite, masini, aspiratoare, descarcari electrice).Preselectorul este pentru statiile mai putin sofisticate, construite in regim de amator.Statiile cu dubla schimbare de frecventa, cu filtre cu cuart, cu adaptor antena, nu prea au nevoie de preselector, decat daca vrei un plus de atenuare in afara frecventei receptionate (aprox. -30dB). Link spre comentariu
SirRoger Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Preselectorul este pentru statiile mai putin sofisticate, construite in regim de amator.Si eu am experimentat diverse preselectoare dar in cazul statiilor industriale, de generatie relativ noua, rezultatele nu sunt spectaculoase. In schimb la o Volna (care are si intrare speciala pentru preselector) isi face treaba destul de bine....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum