relucavnic Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Salut am acasa un casetofon de acesta si am vazut ca pe spatele lui scrie ca se poate alimanta si in curent continu si in curent alternativ este adevarar? Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Nu prea cred ca asta scria acolo, spune exact ce scrie sau fa o poza. M-am uitat prin manualul de service si spune ca tensiunea de alimentare sa fie intre 10.8 si 15.1 VDC http://elektrotanya.com/pioneer_deh-p29 ... nload.html Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Nu exista aparat auto care sa se poata alimenta la curent alternativ 100%. asta. Link spre comentariu
relucavnic Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 Am rezolvat problema o sursa de la pc si merge casetofonul.Imi cer scuze daca am deranjat . Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Nu este nici un deranj pentru asta e forumul ca sa se puna intrebari si sa se primeasca raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum