Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SK-YO2QC

yo2mhj

Postări Recomandate

Va dau o veste trista,din pacate,a trecut in nefiinta dupa o lunga suferinta-Eugen-YO2QC,pentru cine a fost in Parang la intalniri ,stie despre ce spun.Va dau mai jos mesajul primit de pe Yahoo group:"Stimati colegiAstazi in zori am primit o veste trista de la YO2UW.Asta noapte, la 22.15, la Spitalul de Urgenta din Petrosani a incetatdin viata cel care a fost YO2QC - Eugen in urma unei boli nemiloase.Era nascut in 1938 la Lupeni.Pasionat de radioamatorism inca din vremea AVSAP, a reusit sa obtinalicenta abia in 1965. A participat la numeroase competitii, ladiferite expeditii in special in Muntii Parang (Vf. Carja, Vf. ParanguMare - Mandra sau Vf. Parangu Mic). A experimentat diferite sisteme deantene si a construit numeroase echipamente. A condus radioclubulYO2KBE de la Scoala Sportiva. A construit si intretinut un repetor lacabana sa de la cota 1700m. A organizat in ultimii ani impreuna cucolegii din Petrosani - intalnirile din Parang din luna octombrie.Profesor de sport cu rezultate deosebite.Condoleante familiei si colegilor din Vale.Vasile yo3apg"Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Condoleante familiei!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

2

• maxxim33

1

• yo3ihg

1

• yo2mhj

1

Top autori în acest subiect

Regret cele citite, pt ca l-am cunoscut personal la revelionul pe care l-am facut la cabana sus mentionata, in dec 2007...Era un domn de moda veche, asa cum din pacate sunt din ce in ce mai putini azi....RIP...

Link spre comentariu

Am avut placerea sa-l cunosc pe YO2QC acum 3 ani, fiind proaspat radioamator, am urcat la cabana acestuia din Parang impreuna cu tatal meu.

Am avut parte de o primire calduroasa din partea lui si a radioamatorior din yo2, desi nu ne anuntasem vizita, s-a intamplat sa fim in zona.

Vara asta, in august, urmeaza sa petrec o saptamana in Parang la o cabana apropiata, si intentionam sa-l vizitez si pe dl Eugen, din pacate prea tarziu. RIP

http://yo3ihg.blogspot.com/2009/05/in-v ... yo2qc.html

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Da, am recunoscut atat figura dansului cat si aparatura...Si eu speram sa mai ajung in Parang, dar cu toata trupa, nu doar partial, ca data trecuta..Prietenii stiu de ce am folosit (...).Mare pacat..RIP

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Dumnezeu sa`l odihneasca !Astazi cautind ceva in legatura cu yo2 am gasit aceasta veste Trista, l-am cunoscut foarte bine, ne-a fost un bun "parinte" prin ceea ce ne invata, prin faptul ca o buna perioada de timp cit a fost director la Scoala Sportiva tineam sedinta in propiul sau birou..... a ajutat MULTI radioamatori din Vale si nu numai !!, a fost un bun camarad si buna gazda atit pentru cei din Vale cit si pentru cei ce urcau pe Paring. Ma pot mindri ca am participat laturi de yo2qc la prima montare a rep. R5 din Paring cind echipamentele erau montate in cabana lui Eugen, si apoi cind alaturi de citiva colegi din Deva si doi din yo7 am montat si testa acel R5 pe pilonul celor de la drumuri.... El..... Eugen "mi-a dat microbul" benzilor superioare, am avut de invatat multe amanunte tehnice specifice frecventelor inalte in ce priveste constructia fizica.....Eu am dat examenul pentru emisie (eram receptor la acea vreme) in Paring alaturi de un mare grup (peste 40 persoane , pentru autorizari emisie sau cei ce doreau o clasa superioara) din jud.Hunedoara, Alba, Timis, Arad, Gorj, asigurind cazarea si masa in scoala sportiva obtinind la acea data indicativul yo2llx , o data cu trecerea timpului si viata "traita in romania" am ajuns pe meleaguri Sucevene si acum am indicativul yo8llx insa ma simt inca un yo2llx pentru viata traita acolo intre acei oameni minunati din Valea Jiului, nu ai cum sa-i uiti pe acei oameni minunati din Vale..... toti, chiar daca uneori exista "bisericute" si... aici... nu cred ca exista ceva ideal insa pot spune cu mina pe suflet ca-i datorez indicativul meu de emisie si lui Eugen caci a fost unul dintre cei ce m-a sustinut si determinat sa "inbatrisez aceasta pasiune" .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări