Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips cu probleme

slack

Postări Recomandate

un tv marca philips model 21ST2731/10B echipat cu sasiul GR 2.2 AA , a avut trafo linii defect inlocuidul cu un FBT 7299 mi-au aparut niste dungi pe cadre in partea de sus a imaginii 3 rosii , 3 verzi , 3 albastre .... am tot incercat sa imi dau seama de unde apare acest "fenomen" daca-l pot numi asa si nu reusesc sa aflu , modificand condensatorul de pe iesire le fac sa "urce" mai sus pe imagine dar se modifica si liniaritatea ..... a mai lucrat cineva acest defect ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

2

• slack

2

• johnny79

1

• viorel.sadam

1

Top autori în acest subiect

La unele modele philips nu prea se potrivesc toate trafurile FBT si dau niste defecte de cadre ( liniaritate. dimensiune chiar si defectul tau ) sau corectie est/vest sau arde final lini din cauza ca se afla montat pe acelas radiator cu final cadre care se incalzeste excesiv . :finga: :finga:

Link spre comentariu

sasiul GR 2.2 de la philips nu are condensator de bootstrap etajul cadre al acestui tv este echipat cu tranzistoare .... stiam ca fac unele probleme trafurile chinezesti ... pe mine ma interesa daca s-a lovit cineva de problema asta si daca s-a gasit o rezolvare ca nu mi se pare prea frumos sa cumpar HR la fiecare tv din asta .... dar daca nu reusesc sa-i fac ceva asta e ....

Link spre comentariu

Cumpara dela alt producator chinez (de ex. tr. linii chinezesti de la firma CANTON din focsani ,nu mi-au pus probleme ) TRF-urile in cutii albastre sunr cam facute"olteneste",referitor la parametrii(si ECOTRAF-urile la fel) :smt005 :toimonster:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări