Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

senzor Hall

Vizitator mesmetin

Postări Recomandate

Vizitator mesmetin

buna ziua! cine imi poate trimiteun desen despre felul cum se leaga un senzor hal? si anume A1302 EUA-T.....vreau sa il folosesc la o toba electronica precum k hi hat virtual..........multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ticu

2

Exista doua variante de capsula pentru circuitul integrat mentionat, cu senzor HALL (cu doi L, de la descoperitorul efectului, Edwin Hall) - vezi desenele.Iesirea sta la jumatatea tensiunii de alimentare (2,5 Volt) si creste sau scade in functie de sensul campului magnetic aplicat, cu o sensibilitate de 1,3 mV/Gauss.

Link spre comentariu
Vizitator mesmetin

Exista doua variante de capsula pentru circuitul integrat mentionat, cu senzor HALL (cu doi L, de la descoperitorul efectului, Edwin Hall) - vezi desenele.Iesirea sta la jumatatea tensiunii de alimentare (2,5 Volt) si creste sau scade in functie de sensul campului magnetic aplicat, cu o sensibilitate de 1,3 mV/Gauss.

multumesc! e valabil desenul si pt A1301EUA-T ? Intreb asta pt k nu am gasit A1302 EUA-T la farnell.ro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări