Vizitator bazooky4me Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Buna ziua. Am achizitionat o placa de sunet M-Audio Torq Conectiv (Pentru Digital Djing dar este irelevant). Problema care apare este urmatoarea: daca o conectez la calculator (windows xp) merge foarte bine nu am nici o problema, dar daca o conectez la laptop se aude un fasait si ceva pocnituri ciudate asa mai in fundal si nu stiu ce sa fac sa ii dau de cap. Precizez ca face la fel si cu laptopul bagat in priza si cu el scos! Driverele instalate sunt up to date. Precizez ca daca am conectata placa la laptop prin usb doar pentru alimentare iar semnalul il dau placii pe input dintr-un cd player sunetul este impecabil. Am nevoie de o rezolvare destul de urgenta deoarece saptamana viitoare trebuie sa ma folosesc neaparat de laptop+torq si deocamdata nu am nici o idee. Multumesc... Link spre comentariu
serban279 Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Incearca modificarea ratei de semplare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum