mihaighe Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 SalutarePostez eu cateva fotografii cu un subler digital profesional, calitate unica made in Japan by Mitutoyo.Am avut unul chinezesc pe care l-am aruncat la gunoi, nu are nici cea mai mica legatura cu scula asta.Ce parere aveti ?Asta da ,ala care l-am avut eu (china sau taivan) nu :bateria de cate ori aveam nevoie de el::: bateria era gata. Link spre comentariu
radu cnc Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Salut,Am fost plecat in concediu si nu am avut acces la calculator.Postez si eu poze cu aparate de masura si control din atelierul meu... Link spre comentariu
radu cnc Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Alte scule de masura.... Link spre comentariu
radu cnc Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Alte aparate de masura... Link spre comentariu
radu cnc Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Alte aparate de masura... Link spre comentariu
mihaighe Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Ma bag si eu in seama cu ce am,nu sant noi dar eu fac treaba cu ele. Link spre comentariu
en Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Voi aveti atatea aparate de masura, de parca ati lucra la NASA!!! Link spre comentariu
radu cnc Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Salut,Cum sa nu ai scule de masura daca lucrezi cate ceva.Am fost saptamana trecuta in concediu si in Brasov am fost la targul de vechituri si nu m-am putut abtine sa nu cumpar inca un micrometru nou de 0...25mm cu pretul de 15 RON fara negociere, la pretul asta valoreaza un pachet si jumatate de tigari pe care unii le fumeaza in doua zile..., si uite asa se strang sculele.Am mai achizitionat si un universal cu 4 bacuri de 125mm cu 150RON, si un dispozitiv de fixare pentru tarozi in vederea filetarii care are con morse 2 si limitator de cuplu produs de firma Germana WMW pe care am dat 30RON (scula aceasta am achizitionat-o din bazar din Suceava).Asta este viciul meu, boala sculelor, altii ard banii pe tigari, bautura si altele...Cu stima. Link spre comentariu
en Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Salutari si bine ai venit din concediu!!radu cnc, boala asta cu sculele ne macina pe toti astia de ne adunam la taifas pe aici. Se pare ca totusi este o boala nobila si bine ar fi daca la nivel de natiune, ar deveni epidemie. Poate ca in felul asta industria romaneasca, n-ar mai fi privita ca un morman de fiare vechi si sigur am deveni fratii mai mici ai nemtilor,elvetienilor si cate natii or mai fi care respecta lucrul bine facut. Link spre comentariu
radu cnc Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Salut,Asa este, eu am vazut multi care distrug cu voie sau fara voie dar care incearca sa repare ce au stricat altii sunt foarte putini, iar ca sa repui un lucru stricat in valoare se realizeaza greu cu timp si cu bani.De exemplu, papusa mobila de la mine de la strung precis a ajuns la un centru pentru fier vechi si a luat bani sa-si cumpere respectivul vreo doua beri..., iau eu ma chinui sa construiesc alta si numai eu stiu cat chin si timp.Si asa sunt o groaza de utilaje toate descomplectate iar cand cineva vrea sa le puna din nou pe picioare este greu, si de multe ori am intalnit vanzatori care vroiau si pielea de pe tine pentru o ruginitura care luata mai demult, utilajul fiind intr-o conditie acceptabila si la un pret de nimic, a fost tinut impropriu cateodata chiar si-n ploaie si te trezesti ca este vandut ulterior la preturi exorbitante.Asta este, asta-i economia de piata.Eu cand au venit strainii sa ne cumpere fabricile am crezut ca au sa le puna la punct ca daca noi nu am fost in stare sau nu am stiut stiu ei mai bine dar nu s-a vrut asta ci sa vrut clar distrugerea economiei care mai mergea pentru ca sa poata sa-si vanda ei marfa proasta pe care nimeni nu o vroia...., sau marfa similara cu ce produceam noi dar clar vanduta mult mai scump.Scuze ca sunt off topic...Cu stima. Link spre comentariu
Dan57 Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Salut,Cum sa nu ai scule de masura daca lucrezi cate ceva.Am fost saptamana trecuta in concediu si in Brasov am fost la targul de vechituri si nu m-am putut abtine sa nu cumpar un dispozitiv de fixare pentru tarozi in vederea filetarii care are con morse 2 si limitator de cuplu produs de firma Germana WMW pe care am dat 30RON (scula aceasta am achizitionat-o din bazar din Suceava).Asta este viciul meu, boala sculelor, altii ard banii pe tigari, bautura si altele...Cu stima. O scula pe care n-am vazut-o decat desenata intr-o carte de lacatuserie (parca), poate ii faci o poza sa o vedem si noi.cat despre "viciul", toti sau aproape toti de pe aici "sufera" de aceasta boala. Cu respect. Link spre comentariu
radu cnc Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Salut,OK, se rezolva dar maine, acum sunt la lucru in schimbul doi.Cu stima. Link spre comentariu
profesorul01 Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 SALUTARE,@radu cncDaca pleci in concediu sa cauti "fiare" inseamna ca "boala"NU trece curand!. Ce zice familia cand in loc sa te plimbi cu ei prin locuri frumoase ii tarasti prin "targuri de vechituri". :rade:Auzi vad ca ai mana buna,NU-mi gasesti si mie pe unde te duci un Universal D=80-100mm cu 4 bacuri cu strangere independenta???!,ca la preturile alea ma dispensez de un comision de 15%!!! Acum e randul meu sa plec in concediu as ca ne auzim peste 15 zile. Cu respect MARIUS. Link spre comentariu
radu cnc Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Salut,Pt profesorul01, boala asta nu-mi mai trece dar asta este, cineva spunea ca suma viciilor este constanta...Cu targurile de vechituri sa nu exageram, dar fiind in Brasov unde am o cumnata nu mi se pare deplasat cand ceilalti dormeau dimineata sa pot sa dau o fuga si sa ma rasfat cu fiare..., iar de langa Suceava sunt socrii asa ca stand acolo o vreme am dat o fuga pana in bazar.Prin ce am vazut eu universale de 80mm cu trei bacuri cu strangere centrata am vazut intre150...200RON, iar cu patru bacuri si strangere independenta nu am vazut deloc, chiar si cele cu patru bacuri cu strangere centrata pana nu am cumparat acum in concediu nu am mai vazut si merg frecvent in targuri de vechituri din Lugoj si Timisoara.Cu stima. Link spre comentariu
profesorul01 Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Multumesc oricum.Crezi ca la noi in tara NU se gasesc cele cu 4 bacuri cu strangere independenta pt ca este mai greu sa centrezi piesele,sau ca NU au cautare in aplicatii practice prin partile noastre?.O Seara Buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum