en Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Ideea ii apartine lui radu cnc si este foarte buna."Salut,As dori cei care poseda aparate de masura foarte performante sa ne arate si noua poze ca sa vedem ca nu de alta eu unul nu cred pana nu vad.Si eu am scule foarte bune dar vreau sa le vad pe ale altora daca se poate.Cu stima."Comparator produs de firma Etamic cu o precizie de 2um/div.Instrumentul are ceva ani, dar isi merita banii dati pe el. Link spre comentariu
en Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Dispozitiv electronic de masura gen "stop-cote", produs de E.A.M, asemanator cu cel din http://www.amc-automation.fr/Fiche%20STOPCOTE.pdf, Electronique associée Unicote, numai ca are un singur sesizor inductiv, fiind un model mai vechi. Eu il folosesc ca termostat de precizie, prin atasarea la senzorul inductiv, a unei bare de bimetal. Variind lungimea cu temperatura, sezizorul inductiv este folosit ca traductor. Pe scala este mentionata precizia:0,02/100. Spre rusinea mea nu am aprofundat nicidata ce inseamana aceasta specificatie. Poate aflu acum de la voi!!! Link spre comentariu
en Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Sa nu radeti, dar din motive de patriotism, am gasit necesar sa nu uitam si "batranul" nostru comparator produs de Mefin, STAS 4293-87. Isi face inca datoria cu cinste!Si pe langa toate cele, poate sunt pasionari incepatori, care vor sa vada cum arata un ansamblu comparator. Link spre comentariu
bcristian Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Arata exact ca al meu, inclusiv uzura. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Ecelenta idee. Cu siguranta foarte multi dintre noi,printre care cel dintai sunt EU vor avea de invatat!.Poate aflu cu aceasta ocazie ce reprezinta gradatiile cu ROSU?.Ce este al doilea cadran mai mic?.Multumesc anticipat.Inca NU am invatat cum sa arhivez :cry: ,de aceea le-am postat in varianta mare. Link spre comentariu
en Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Cifrele in rosu sunt pentru cursa acului indicator in sensul invers acelor de ceasornic; o modalitate de simplificare a citirii. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Salut,"Sa nu radeti, dar din motive de patriotism, am gasit necesar sa nu uitam si "batranul" nostru comparator produs de Mefin, STAS 4293-87. Isi face inca datoria cu cinste!Si pe langa toate cele, poate sunt pasionari incepatori, care vor sa vada cum arata un ansamblu comparator."en, are derptate si chiar daca nu este patriotism este un suport pentru comparator foarte bun care este produs si de alte firme si arata cam la fel.Cred eu ca fiecare care are un strung sau o freza ar trebui sa aibe un suport pentru comparator si comparatorul aferent pentru reusita unor lucrari de precizie ridicata, centrari de piese in universalul strungului cat si centrarea menghinei sau piese pe freza.Cu stima. Link spre comentariu
profesorul01 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Asta-i TOT???.Nu mai are nimeni scule si dispozitive???.Nu cred ca un subler,un micrometru si un comparator e tot ce au cei mai vechi si harsiti in ale prelucrarii metalelor!.Putem pune si diverse alte dispozitive care care chiar daca nu masoara ne ajuta in tot felul de activitati specifice,NU?!.SPOR la mesterit. Link spre comentariu
tehnicus Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Comparator cu precizia de un micron si comparator cu precizia de doi microni.Comparatoare romanesti cu precizia de doi microni pot fi cumparate la preturi decente din tirgul din Obor. Link spre comentariu
Dan57 Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Deoarece "se poarta" comparatoarele am incercat sa fac si eu o.. foto la un comparator ce-l am in microatelierul meu. Link spre comentariu
profesorul01 Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Asteptam si alte instrumente,diverse dispozitive ajutatoare si ce or mai fi prin atelierul colegilor abonati la forum. Link spre comentariu
en Postat August 3, 2011 Autor Partajează Postat August 3, 2011 Sublere digitale, care aveti? As vrea sa cumpar la un pret rezonabil si calitate asemenea. Ce recomandati? Link spre comentariu
mihaighe Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Sublere digitale, care aveti? As vrea sa cumpar la un pret rezonabil si calitate asemenea. Ce recomandati?Am avut eu unul chinezesc dar cam la 3-4 luni termina bateria si de cate ori aveam nevoie nu avea baterie asa ca am renuntat la el ,si acum masor tot cu cel cu ceas de provenienta DDR. Link spre comentariu
utzy Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Am eu un subler digital , nou , feroneria e din inox . Am si un ceas comaparator , tot nou , german . Care doriti spuneti . Scuze de offtopic . Link spre comentariu
cnc77hobby Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 SalutarePostez eu cateva fotografii cu un subler digital profesional, calitate unica made in Japan by Mitutoyo.Am avut unul chinezesc pe care l-am aruncat la gunoi, nu are nici cea mai mica legatura cu scula asta.Ce parere aveti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum