Dj Alex Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 salut am o problema , nu pot sa fac sa functioneze internetul pe un pc nu pot sa instalez driverul de la placa de retea integrata pe placa de baza , am cumparat si o placa noua de retea dar degeaba placa de baza ii ASUS GeForce7050M-MVA.0 iar placa de retea ii ASUS NX1001 cu driverul original am incercat si cu alte drivere luate de pe net (de la un alt pc )am incercat si la romtelecom si la hcc (sper sa nu se considere reclama )am sunat si la cei de la hcc si miau zis ca trebuie sa instalez placa de retea , dar in moment ce nu pot sa instalez driverul ....a mai intampinat cineva problema asta netul a fost probat si pe laptop si functiona Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 salut am o problema , nu pot sa fac sa functioneze internetul pe un pc nu pot sa instalez driverul de la placa de retea integrata pe placa de baza , am cumparat si o placa noua de retea dar degeaba placa de baza ii ASUS GeForce7050M-MVA.0 iar placa de retea ii ASUS NX1001 cu driverul original am incercat si cu alte drivere luate de pe net (de la un alt pc )am incercat si la romtelecom si la hcc (sper sa nu se considere reclama )am sunat si la cei de la hcc si miau zis ca trebuie sa instalez placa de retea , dar in moment ce nu pot sa instalez driverul ....a mai intampinat cineva problema asta netul a fost probat si pe laptop si functionaIntai uitati-va in BIOS sa nu fie cumva dezactivate porturi sau sloturi,apoi trebuie atentie la instalarea driverelor chiar de pe cd-ul original;in general driverele sunt structurate strict pe sisteme de operare,pe 32biti sau 64 biti,WindowsXPSp2/3 s.a.md.E posibil ca la setari gresite din BIOS sa apara conflicte intre sloturile pci,deci incercati sa mutati placa si in alt slot pci. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Va salut ! In primul rand ce sistem de operare folositi la pc-ul dvs,cum ar fi win xp/sp1,sp2,sp3 pe32 biti sau 64 biti,sau win vista pe 32 biti sau 64 biti /win 7 pe 32 biti sau 64 biti,,in aldoilea rand aveti cd-ul origilal al placi de baza,daca da uitati-va pe cd la drivere / lan si vedeti ca are un fisier in format txt sau in alt format scris, care scrie pentru ce sisteme de operere este driverul respectiv,asa si la cd-ul de la placa de retea separata tot asa faceti va duceti la driver/lan si acolo aveti un fisier in format txt scris etc........care scrie pentru ce sisteme de operere este driverul respectiv.Va doresc mult succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum