Vizitator skhotty Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 salut!!!am si eu un radio SOLO 100 de la bunica-miu si are toate firele jumulite din el ( inclusiv pe cele ale bobinei de receptie )asa ca :daca are cineva il rog sa-mi dea si mie schema sa il pun pe picioare multumesc anticipat !!! Link spre comentariu
Vizitator skhotty Postat Ianuarie 16, 2006 Partajează Postat Ianuarie 16, 2006 chiar nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu
Incepator Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 Nu sunt sigur dar schema asta ai sa ö gasesti in almanahurile tehnium la sf de almanah. sau pe ultima pagina de la revistele vechi tehnium.Eu nu am acces la ele..... Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Daca Solo 100 este cel care are doar UM cauta schema de Cora (varianta cu tz pe siliciu-6tz, prima varianta era cu tz cu germaniu-7tz). Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 are si UL. Am avut eu unul prin '80. Daca ii gasesc schema o scanez si ti-o trimit. Link spre comentariu
Vizitator skhotty Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 are si medii si lungi .astept si multumesc ! :smt006 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 Imi pare rau ca te-am amagit degeaba. Nu am decat schema de Solo 300, dar nu are nici o legatura cu ce ai tu. Bafta la cautari :supz: Link spre comentariu
Incepator Postat Ianuarie 22, 2006 Partajează Postat Ianuarie 22, 2006 Daca te intereseaza vreuna din schemele astea.....Cosmos,Select,Gloria,Jupiter1,Pacific,Predeal,Jupiter2,Zefir,Brahms,Albatros,Madrigalte ajut cu placere. Link spre comentariu
Vizitator adybady Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 ACUM O SAPTAMANA AM ATASAT SCHEMA DAR VAD CA NU MAI ESTE. UITE DIN NOU: Link spre comentariu
Vizitator adybady Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 DIN NOU Link spre comentariu
Vizitator Karmaus Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 am si eu o intrebare de ce nu prinde nimic??? paraie la un momendat dar nu prinde nimic!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum