idm_luci Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Am achizitionat de curand Sistemul de Navigatie Pioneer AVIC-F500BT , foarte ieftin dar nu functiona , vanzatorul zicand ca trebuie resoftat. Ideea e ca orice incercare de resoftare si intrare in meniul de boot sau in TestMode nu mi-a reusit , aparatul nu reactioneaza decat la conectarea alimentatorului (se aprinde ledul albastru ce indica incarcarea , iar cand este incarcat se stinge) si la apasarea butonului POWER in jur de 5 secunde (la fel daca nu e la incarcat sa fie ledul albastru aprins din cauza incarcarii se aprinde si se stinge ledul albastru la apasarea butonului de power in jur de 5 secunde) . Cand apas butonul de power secundele respective si se aprinde ledul albastru ia in jur de 700mA dar nu se intampla nimic , nu se aprind restul butoanelor si nu se aude nici un sunet , la incarcare ia doar maxim 300mA si scade pana la 10 cand se si stinge ledul si se termina incarcarea . Are cineva idee ce ar putea avea ? Sau alt mod de resoftare in afara de cel clasic de pe card SD ? Daca ati mai avut de a face cu asa ceva sau aveti vreo schema de-a lui v-as ruga sa ma ajutati si indrumati , mi-e tare mila sa il fac bucati ca ar trebui sa fie un dispozitiv destul de bun. Link spre comentariu
idm_luci Postat August 19, 2011 Autor Partajează Postat August 19, 2011 nici o idee ? nu cunoaste nimeni acest navigator ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum