sbastta Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Salut, Am telefonul sony ericsson w595 si am urmatoarea problema la el: cand sunt in convorbire cu slide-ul deschis nu se aude nimic in receptor, daca inchid slide-ul pot auzi si in receptor. Daca am slide-ul deschis pot auzi doar daca dau pe speaker. ce problema are? cum o pot rezolva? multumesc anticipat. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 In principiu banda.(flex cable)Daca ai putina indemanare si o surubelnita adecvata poti schimba chiar tu.Daca nu, mai bine mergi la un service ca nu e scumpa reparatia 3-400mii Link spre comentariu
sbastta Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 3-400mii? in lei noi cat ai vrut sa spui? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Daca nu, mai bine mergi la un service ca nu e scumpa reparatia 3-400mii30-40 lei manopera si fara garantie banuiesc...ca altfel nu vad cum, in conditiile in care un flex care se vrea a fi original dar de fapt nu este costa in jurul sumei de 20lei fara transport... Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Nu dau site-ul aici pentru a nu face reclama dar o banda neoriginala e 120mii(si daca vreau sa zic in lei vechi asa zic fara sa fiu luat peste picior) si 170mii una originala.Manopera si-o face fiecare service.Bft. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Un flex cable neoriginal - 12lei, cum spui....Un flex cable "original" - adica calitatea A - 17-20leiUn flex cu adevarat original - 13,5euroApropo, cere firmei respective un certificat de producator, sau ceva acolo care sa certifice autenticitatea produsului si vei avea mariiiiii surprize... Preturile speculate de tine mai sus in privinta reparatiei nu poate fi nicidecum de service, ci mai degraba de toneta, chiosc, taraba...orice alta dugheana care se vrea a fi service gsm.Sa facem un simplu calcul:20 lei piesa20%procent din transportul eimanopera - 20-40lei (care difera in functie de modelul telefonului, starea lui estetica,super glue, suruburi de rigips,s.a.m.d, nu mai pun la socoteala ca, sa desfaci acel telefon este o adevarata "aventura")garantie, curatat.... 10-15 lei Aduna singur.... In fine, pana la urma este alegerea "clientului" daca a-si repara telefonul la un service gsm sau la vreo dugheana pe 2 lei. Cu siguranta daca tine acel telefon alege un service, garantie si piese de calitate ...Br.Dixon Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 bine punctat mai sus . sfatul meu este sa mergi la un service bun. acest model nu este tocmai usor de desfacut pt un amator. trebuie facut bucati ca sa ii schimbi flexul. are o tablita pe spate lipita cu un dublu adeziv care trebuie incalzita usor ca sa nu se deformeze cand tragi de ea, sub care gasesti suruburile de la fata...etc Link spre comentariu
sbastta Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 merci tuturor care mi-au dat sfaturi. asa am sa fac, am sa merg la service si am sa va spun ce am reusit sa fac.O alta problema am la un LG GB115 care mi-a cazut(in aluat) cand faceam pizza si de atunci nu-mi mai merge casca de pe telefon. cam cat costa reparatia? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 probabil s-a infundat sita de la casca. verifica vizual! Link spre comentariu
sbastta Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 am verificat nu e asta. cand apelez sau primesc apel trebuie sa dau pe speaker ca altfel nu au nimic in casca. Link spre comentariu
sbastta Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 am verificat nu e asta. cand apelez sau primesc apel trebuie sa dau pe speaker ca altfel nu au nimic in casca.l-am facut la service gsm pentru 20 lei. merci tuturor care mi-au dat sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum