Vizitator popliviu Postat Septembrie 19, 2004 Partajează Postat Septembrie 19, 2004 :?: Am un philips 634 dvd care datorita unui virf de tensiune de retea in timpul unei furtuni nu mai citeste formatul dvd. Nu vede discul, si raspunde--- nu este disc---Toate celelalte formaturi le citeste.Am curatat lectorul optic dar degeaba.Orice idei sint binevenite.Multumesc.Pop. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 19, 2004 Partajează Postat Septembrie 19, 2004 este posibil sa se fi alterat continutul memoriei flash in acel moment , deci este destul de dificil sa il rezolvi, trebuie sa scrii memoria cu un programator special si in primul rand sa ai continutul memorieisper ca nu cumva sa fi incercat sa ii pui un update care nu era de la acel model, in majoritatea cazurilor asa se strica dvd-urile , folosind un update neadecvat Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 25, 2017 Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Poti sai daci un dvd cu softul pentru el apoi il introduci si ii dai pace sa ia softul de e dvd sau cd daca nu merge faci cum a zis Tavi mai sus. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Cum ati gasit topicul asta din 2004? Cred ca DVD-ul e oale si ulcele acum. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 Eu cred ca este deja la fier vechi Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 De 13 ani.Chiar e un record. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum