Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

weller wmd1

dan cod

Postări Recomandate

Am o statie weller WMD1 si azi mi-a afisat F03.(am avut probleme cu reteaua de curent in zona)Acum statia functioneaza.Daca cumva cineva are tabelul de erori sau manualul service la statia asta,sau ceva date despre ea il rog sa le posteze.Multumesc mult.p.s. sper ca am posta corespunzator

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EFTIMIE

5

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Salut DAN cum merge noua statie ,este mai performanta la partea de vacum sau are aceeasi parametrii?Eu sunt super multumit de cealalta ,i-am schimbat filtrele ,am schimbat mufa si am pus DSX80 si merge brici .

Link spre comentariu

Salut DAN cum merge noua statie ,este mai performanta la partea de vacum sau are aceeasi parametrii?Eu sunt super multumit de cealalta ,i-am schimbat filtrele ,am schimbat mufa si am pus DSX80 si merge brici .

Salut.In primul rand ma bucur sa aud asta ,eram neimpacat daca nu era ok(imi place daca dau ceva la cineva sa fie multumit).Unde ai gasit mufa pentru DSX?Merge statia bine fara probleme,parca puterea este mai mare la vacuum dupa cum imi dau eu seama.Azi am patit cu ea treaba asta dar mergeam pe generator si ma gandesc sa nu fi vazut ea ceva eroare de alimentare.Pe retea nu mai face (intre timp a venit curentul).Ar fi bun un manual de asta am postat poate cineva are asa ceva si il pune la dispozitie.
Link spre comentariu

Mufa am gasit la TME au si model pt.LR 21 dar dureaza mai mult ca nu sunt pe stoc ,am asteptat o luna pana mi-a venit.CO91-3377-000 cea pt LR21 si CO91-3437-OOO pt. DSX80.

Link spre comentariu

Salut DAN am intrat si eu in posesia uneia ti-am zis ca nu rezist mult si am luat-o cu HAP1, asa ca o am cu aer cald pt. smd iar cealalta o am pt.DSX80.,asa ca sunt si eu interesat de schema pt. service daca afli ceva da-mi si mie un semn.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Si niste poze cu VP800 modificat pt. DSX 80 si nu ma las vreau sa-i pun si afisare si WMD1 cu HAP1.I-am schimbat un pic si partea de actionare pompa si vacumeaza excelent.

Link spre comentariu

Partea de actionare este facuta cu un releu si tranzistor iar traseul l-am scurtat prin elminarea partii posterioare pe unde se mai pierdea aer .Am eliminat partea de filtre cu bureti si am adaptat un singur filtru pe absortie modelul de la WMD1.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări