ANDRASONI LUCIAN Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Daca etajul de linii este in parametri , nu este nevoie de nici un radiator suplimentar.Se pare ca se elimina efectul fara a se determina cauza,asta nu se mai numeste electronica..., mai si intrebam unde se gaseste schema de AK30?! No comments! Nu vreau sa fiu malitios, dar chiar si colegii mai tineri pot sa foloseasca net-ul.Oricum depanarea nu se face "on line".Solicitam ajutor doar dupa ce am epuizat resursele proprii. Link spre comentariu
naetv Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Daca etajul de linii este in parametri , nu este nevoie de nici un radiator suplimentar.Se pare ca se elimina efectul fara a se determina cauza,asta nu se mai numeste electronica..., mai si intrebam unde se gaseste schema de AK30?! No comments! Nu vreau sa fiu malitios, dar chiar si colegii mai tineri pot sa foloseasca net-ul.Oricum depanarea nu se face "on line".Solicitam ajutor doar dupa ce am epuizat resursele proprii. nu-i frumos , mi-ati luat din portia de injuraturi primite Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 nu-i frumos , mi-ati luat din portia de injuraturi primite ...nu fi asa de sigur.... Link spre comentariu
johnny79 Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 ...nu fi asa de sigur.... Sunt de acord cu ceea ce spuneti dumneavoastra............ Din aceasta cauza...... timp de o luna acord o promotie de abonament la un motor de cautare.....GOOGLE.....sper sa le placa........prima luna e gratis ....apoi le iau bani......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum