Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Eurocolor RF2126 ST TXT sasiu 11ak30

adrianvmx

Postări Recomandate

La o saptamana dupa ce am schimbat finalul linii BU808 si cond din baza ,televizorul se intoarce cu defectul din poza atasata .In prima instanta am crezut ca este defect C.I. TDA8174AW inainte de al schimba pe el am inlocuit toate condensatoarele electrolitice am verificat toate rezistentele , am schimbat diodele redresoare de tipul BA159.Toata lucrarea a fost fara efect am ajuns chiar sa schimb jungla STV2248H am facut si verificari in jurul ei si pare ok.Am desfacut deflexia si am verificato vizual iar ca impedanta ARE 14 OHMI .Intr un final am incercat mai multe dumpuri si adjustari in service mode dar fara rezultat.Daca a mai intalnit cineva defactul va rog cateva sfaturi .

post-20814-139829291636_thumb.jpg

post-20814-139829291648_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

5

• cristybadea

3

• adrianvmx

2

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 ani mai târziu...

are un vecin un tv ca acesta cu 2sc5388 ars,unde gasesc si eu schema lui?

peste doi ani pe forum si peste o mie de postari si nu stiti inca ? folositi cu incredere google , scrieti 11ak30 si dati cautare si o sa gasiti destule

valabil si la alte scheme plus multe altele

Link spre comentariu

multumesc pt raspunsuri!

o sa incerc si la asta bipolar+dioda magica in locul lui bu808 care este in schema,el avea c5388 pe radiator

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

merge de la 12 pana acum fara probleme

am schimbat direct radiatorul care era o tabla de 1mm grosime de 7cm lungime si4 inaltime cu un rad de procesor k6 6x86

si c din baza schimbat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări