Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent STP5N840FP

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinellll

3

• naetv

2

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Voi incerca cu unul la 5A,insa stii ca e cam delicat,daca se arde se duce si integratul din sursa "MX0842".Apropo face corectie "N/S" de fapt .Totusi mai astept pareri

Link spre comentariu

In schema pe care o am eu - sasiuAE5 Sony KV-32FX60E - Q6806 este IRF740

Q6803 8-729-046-18 TRANSISTOR 2SC5480-01

Q6804 8-729-046-18 TRANSISTOR 2SC5480-01

Q6805 8-729-038-83 TRANSISTOR 2SK2251-01-F19

Q6806 8-729-930-91 TRANSISTOR IRF740

Q6807 8-729-030-02 TRANSISTOR DTC144ESA

Link spre comentariu

Mersi Nae.V-a puteti imagina la un tv Sony (se spune ca este ce-a mai tare MARCA in domeniile audio, video, etc)ca descoperi ca linearitatea N/S ESTE REGLATA PROST DIN FABRICA!!!!!TV-ul acesta a costat la vremea lui in jur de 40 milioaneIei in calcul orice varianta pentru ca se stie la ansamblul magnetic care asigura convergenta si puritatea nu se umbla el este facut(reglajul) in fabrica de cinescoapeSony m-a dezamagit de mai mult timp.Tuburi cinescop care ,cad dupa 5--6ani de functionare.Bine inteles sunt special create sau sortate pentru "fraierii" din vechiul bloc comunist

Link spre comentariu

V-a puteti imagina la un tv Sony (se spune ca este ce-a mai tare MARCA in domeniile audio, video, etc)

Sony m-a dezamagit de mai mult timp.

Tuburi cinescop care ,cad dupa 5--6ani de functionare.

Bine inteles sunt special create sau sortate pentru "fraierii" din vechiul bloc comunist

Am vazut multe venite din vest cu tuburi "zob" la o vechime pina la 10 ani

Audio fac de mult in China si se pare ca nici la astea nu mai au o calitate raportata la pret

Si nu numai ei au renuntat la calitate , numai sa scada pretul , pentru a face fata Chinei si preturilor reduse cu care vin pe piata. De multe ori platim foarte mult doar pe firma - ex tv CRT jvc , akai , grundig cu sasie turcia .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări