Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparatie amplificator aiwa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am pus pe curent continuu si am pus cum ai zis tu.un integrat stk are 10 picioruse.si am pus mufa neagra pe primul picior de la stk si mufa rosie pe al doilea piciorus si tot asa.1 cu 2 , 1 cu 3 ,1 cu 4,etc.2 cu 1 , 2 cu 3 etc.si nu-mi arata nici o tensiune. cand am pus mufa neagra pe un picior al unui stk-ului iar mufa rosie pe un picior al celui de-al doilea stk(au legatura piciorusele lor) mi-a aparut o tensiune.nu mai inteleg nimic :(.

Link spre comentariu

offffffffff mi s-a stricat cablajul de pe placa la o mufa.pur si simplu a sarit pelicula aia verde si a ramas maroul de la placa.cum sa unesc acuma piciorul mufei cu ,,cablajul'' de pe placa.cositorul nu se prinde de partea aia maro din cate am vazut. :(((

Link spre comentariu

am facut asa si merge perfect acum.faza-i ca am fost la un electronist si mi-a spus ca nus facute bine legaturile la stk-uri.si am mai pus niste cositor la fiecare piciorul si am mai umblat si la mufa,si mufa am stricat-o dar acuma am reparato.a spus ca am sa am o surpriza placuta dupa ce refac legaturile la strk-uri dar..........din pacate tot nu merg alea 2 iesiri.oricum, am observat ca-mi arata o tensiune mai mare la fiecare piciorus al stk-ului acum,dupa ce am mai pus cositor. de ce?a,si la unele picioruse imi arata o tensiune si apoi aceasta scade usor pana la 0.de ce?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări