ala micu Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 de unde pot cumpara si eu acest ci?si m-ar interesa si schema sursei tv lg26lc51.nu m-a trimite-ti la electrotanya fiindca in manualul de acolo lipseste sursa.mersi anticipat,daca nu gasesc acest integrat de cumparat jur ca nu mai cumpar produse LG in viata mea.stau cu tv ul stricat fiindca nu se gasesc mosii de putere si acest integrat,mai mare rasul. Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Incercati sa cautati si EL7212,TC4423,SGS3626. La tranzistori va referiti la Q150,Q151? Link spre comentariu
ala micu Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 da ,la ei m-a refeream.se gasesc cu alta terminatie in coada si sant de putere mult mai mica,ceva de genul 14 w in loc de 140w.pot incerca cu irfbc40 care sant aproape ca specificatii dar nu merge nenorocitul de driver,am semnal vizualizat cu osciloscopul pe intrari dar pe iesire nimic.mersi de sugestie pentru inlocuitori,s-a vad daca se gasesc si astia .altfel ramane alta placa cu sursa.inca o data mersi. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 La astia apare ,dar stoc....: https://ishop.aswo.com/aswoShop/api/ShowSearchResult# eventual ii intrebati daca se mai poate aduce...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum