suirammarius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Salut!Dupa cum spune si titlul, as dori sa "confectionez" asa ceva. Am cautat pe net scheme/explicatii, dar nu am gasit nimic concret!Ma poate ajuta cineva in sensul asta? Mentionez ca nu stati de vorba cu un avansat ci cu un entuziast! Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
cristi71 Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 exista interfoane care folosesc reteaua electrica ca suport semnal...mai googalitzi.. Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Pentru ceea ce vreau eu sa fac nu am gasit o schema "cap-coada"; adica... nu am gasit mai nimic! Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Cauta prin arhiva revistei Tehnium (dupa '90), era un emitator+receptor de cateva sute de k cu modulatie de frecventa, parca cu lm 565 (circ. pll). L-am experimentat cu rezultate bune; sa sti ca fct. numai in 'raza' consumatorilor care se afla pe ac. circuit la iesirea contorului electric; deci nu-l poti folosi sa transmiti vecinilor.. (bobinele contorului atenuiaza f. mult semnalul). Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 Nici nu ma intereseaza sa functioneze in afara apartamentului!Daca zici ca l-ai experimentat, nu mai ai schema? (am sa ma uit in tehnium - multumesc de sugestie)Cum gasesc ceva, cum ma si apuc de treaba!Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu asa ceva? Link spre comentariu
tiritrobo Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Nici nu ma intereseaza sa functioneze in afara apartamentului!Daca zici ca l-ai experimentat, nu mai ai schema? (am sa ma uit in tehnium - multumesc de sugestie)Cum gasesc ceva, cum ma si apuc de treaba!Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu asa ceva? Eu am unul pe acasa. Doar unul din pereche. Daca imi fac timp il demontez sa-i fac poze. Sau gasiti gata facute aici:http://www.oderom.ro/produse.php?cat=SEC Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 Multumesc frumos! Cu siguranta imi va fi de folos!Totusi, o SCHEMA completa, functionala.... nu are nimeni? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Cauta cu google dupa "Power Line Base FM Intercom.pdf". Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Am sa caut, multumesc frumos! Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Cauta cu google dupa "Power Line Base FM Intercom.pdf".MULTUMESC MULT!!!!!Pare a fi exact de ce am nevoie! De luni (sau poate chiar in weekend) ma apuc de strans piesele necesare! Inca o data multumesc, "producatorule de stres"! Power%20Line%20Base%20FM%20Intercom.pdf Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Atentie la izolatia trafurilor T3 si la tensiunea de lucru al condensatoarelor C3 (630Vc.c.). Succes si sa ne tii la.. curent!!. Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Multumesc frumos!Legat de "atentie"... uitandu-ma la schema, am ajuns la concluzia ca mai am nevoie de un topic la rubrica incepatorilor. Asa ca... azi nu pot sa merg dupa piese, sau sa fac comanda; dar cu rabdare si ajutorul experimentatilor, sper ca saptamana viitoare sa pot demara proiectul (indraznet pt mine caci, asa cum am spus si la inceput, sunt incepator) nu doar virtual ci si fizic. Am sa urc si poze in speranta ca vor aparea critici (pt a iesi totul cat mai bine!). Link spre comentariu
suirammarius Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Din pacate... tre' sa prelungesc un pic termenul de incepere a lucrarii! :cry: Revin cu detalii imediat ce incep sa construiesc! Link spre comentariu
suirammarius Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 Nu reusesc sa gasesc de nicio culoare LM566, LM565 si LF357!!!Imi puteti spune, va rog, ce as putea sa pun in locul lor? Link spre comentariu
suirammarius Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 NU STIE NIMENI? :confuz1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum