Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

150W RMS

mircea2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

3

• mircea2

3

• mircea888

1

• Luca

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut,am un amplificator de 2x100W si vreau sa stiu daca suporta boxe de 2x150 RMS sau i-i trebuie mai mult.multumesc.

Poate suporta fara probleme acele boxe. Aveti grija sa suporte si impedanta boxelor.Sunt cazuri in care se folosesc si amplificatoare mai puternice decat boxele, asta pentru a avea o rezerva de putere si pentru a nu merge cu amplificatorul la maxim.Daca vreti o discutie cat mai on-topic trebuie sa mentionati despre ce boxe si ce amplificator este vorba.
Link spre comentariu

Pfo...asta e grea.Ideal ar fi ca amplificatorul sa fie mai puternic ca difuzorul/boxa/incinta/ce vrei tu. Putem dezbate subiectul asta pe 121312 de pagini dar nu are rost ca s-a mai discutat pe forum si chiar eu am atasat multa documentatie in legatura cu asta. Da un search pe forum.Dar hai sa vorbim la subiect.! Spune exact ce ai si vedem cum le putem imperechea!

Link spre comentariu

Va salut,Am amplificator SONY STR-DE197 2X100W RMS, 8 OhmBoxele pe care vreau sa le conectez sunt JAMO Boxe Podea Jamo S 406■system 2-way bass-reflex■Woofer (inch/mm) 2 x 6½ / 165■Tweeter (inch/mm) 1 / 25■Sensitivity (dB - 2,8V / 1m) 90■Impedance (Ohm) 6■Weight (kg/lb) 9.5 / 20.9■Dimensions (HxWxD/mm/in) 840x214x235 / 33x8.4x9.4■Frequency Range 48-20,000■powerLongTerm 80■powerShortTerm 120■Colour: Cherry■Pretul afisat este pe bucata ■oferta speciala in limita stocului disponibil Nu prea inteleg ce inseamna power long/short term si exista o diferenta de impedanta.Specificatiile de mai sus sunt pentru o singura boxa.Ce spuneti, sunt compatibile cu amplificatorul?Multumesc.

post-56600-139829291594_thumb.jpg

Link spre comentariu

Măsoară totuşi cu un multimetru boxele, să nu ai surprize şi să fie de fapt la 4 Ohmi, că plîngi după amplif. Chiar şi 6 Ohmi e posibil să fie prea mult ptr el.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Masoara-le pt siguranta si dupa ce incepi sa le folosesti urmareste atent amplificatorul pt supraincazire. problema e ca modelul acela Sony in general se incinge tare din cauza racirii subdimensionata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări