Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

forma semnal in finalul linii

Postări Recomandate

am nevoie, daca are cineva o oscilograma cu forma semnalului in baza tranzistorului final linii ( este vb de un tv samsung sasiu p69sa).vreau sa vad cum ar trebui sa fie standard...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• dan cod

2

• dosa

1

• naetv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

da...nici eu nu eram sigur de oscilograma aceea...si ma bucur ca a fost cineva care ma corectat( defapt a sesizat greseala facuta in acel service manual)...atasez o parte din pdf-ul din care am extras acele imagini( nu pot sa pun tot service manual pentru ca forumul nu accepta fisiere mai mari de 1mb)...poate identificati oscilograma corecta pentru TP8 din schema...

Link spre comentariu

da...nici eu nu eram sigur de oscilograma aceea...si ma bucur ca a fost cineva care ma corectat( defapt a sesizat greseala facuta in acel service manual)...atasez o parte din pdf-ul din care am extras acele imagini( nu pot sa pun tot service manual pentru ca forumul nu accepta fisiere mai mari de 1mb)...poate identificati oscilograma corecta pentru TP8 din schema...

Nu a zis nimeni ca aveti vreo vina,greseala este a celor care au tiparit schema si care probabil cum zice colegul mai sus au incurcat oscilograma din baza cu cea din colector(deci pe dvs nu v-a corectat nimeni ca nu avea de ce).Colegul care a intrebat a mai postat la depanare si acolo a postat si oscilograma vizualizata din aparat si am comentat acolo despre ea.Vedeti mesajul si poate va dati cu parerea acolo ,parerea dvs. este totdeauna pertinenta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări