Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microfon Studio

viospatariu

Postări Recomandate

Salut Forum.Am o rugaminte la cei mai priceputi decat mine sau cei care detin asa ceva,am nevoie de o schema a unui microfon de studio [e scump unul de cumparat as vrea sa incerc ceva cu mana mea] sau vreo schema pentru un microfon dar cu cateva filtre astfel incat sa aiba calitate la inregistrare pentru un studio.As fii recunoscator aceluia\acelora care ma pot ajuta cu orice sfat pentru a face un microfon sa aiba o calitate tot mai buna.Multumesc. Numa Bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viospatariu

5

• Marian

2

• remus68

2

nu are o schema deosebita.eu vreau doar sa am calitate buna pentru microfon la voce sa nu se auda zgomotul de fond si sa se inteleaga clar cuvintele.de asta am nevoie la un microfon..sau un preamplificator bun.:)

Link spre comentariu

calitate si fidelitate...cam aia imi doresc :-?si nu stiu cam care sa fie mai bun un microfon condensator sau un microfon dinamic :-?dar oricare ar fii.

Link spre comentariu

Dupa umila mea parere un microfon dinamic ar fi mai potrivit, si pentru ce spui tu ca ai nevoie nu cred ca este cazul de ceva fansy, un microfon dinamic care sa nu fie totusi chinezarie ietina, apoi totul tine de preamplificator si calitatea cablului de conexiune.

Link spre comentariu

preamplificator am gasit de la Behringer ceva interesant dar costa.Pana atunci cand sa'l cumpar ai vreo schema de preamp. bun sa'l fac asa de mana mea? :)

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator pic20

in cartea Caledoscop electronic este o sca de microfon oarecum de studio si anume cel cu banda. Daca nu ai carte trimitemi adresa de mail si iti trimit eu o copie dupa aceasta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări