Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flex Kress Typ WS710

daredan

Postări Recomandate

Am un astfel de flex de 710W la care sa ars rotorul. Vreau sa-l transform intr-o freza, am o penseta pe care sa o adaptez insa trebuie sa iau un rotor nou. Stie cineva unde gasesc service-ul sau reprezentanta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daredan

3

• cnc_step

2

Top autori în acest subiect

Am un astfel de flex de 710W la care sa ars rotorul. Vreau sa-l transform intr-o freza, am o penseta pe care sa o adaptez insa trebuie sa iau un rotor nou. Stie cineva unde gasesc service-ul sau reprezentanta?

In Romania nu exista oficial service kress.Intra pe service-urile din Germania si comanda-ti rotorul. Oricum va costa mai ieftin decal l-ai fi cumparat din Romania.
Link spre comentariu

?? Nu mai exista service pentru Kress? Cum se vand atunci scule fara garantie?Am contactat deja firma din Germania pentru pret. Multumesc pentru postare.

Link spre comentariu

?? Nu mai exista service pentru Kress? Cum se vand atunci scule fara garantie?Am contactat deja firma din Germania pentru pret. Multumesc pentru postare.

Daca exista un service Kress, il aveai trecut pe garantie si in cazul in care se strica te duceai la ei direct. Dar daca pe garantia ta scrie ca te prezinti cu ea acolo de unde ai cumparat-o, este clar ca nu exista. Si atunci ei fac o verificare de rutina si-ti dau alta din stoc.
Link spre comentariu

Nu mai am nici garantie nici factura... l-am cumparat in urma cu 7 ani. In speranta de a gasi pe cineva care a cumparat recent o scula Kress si are actele si fisa de garantie am deschis topicul :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări