Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o idee de mixer

alex

Postări Recomandate

salutare!de curand m-am apucat de un nou proiect care include si un mixer...acum vine si problema..pentru fiecare intrare initial m-am gandit sa fac un corector de ton cu 3 domenii,dar mi-a venit o idee care sper sa mearga de minune.in loc de corectoarele de ton sa pun crossovere http://sound.westhost.com/project09.htm printr-un potentiometru semnalul de pe iesirea acestora sa intre in http://sound.westhost.com/p94-f2.gif.credeti ca o sa functioneze bine?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex

3

• liviu

2

• Marian

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

din cate stiu eu crossverul iti imparte gama de frecvente in mai multe domenii...sa zicem 2(joase-pana la ~300hz iar inaltele de la 300 in sus)punand potentiometrele pe iesirile crossoverului pot sa reglez nivelul semnalului astfel incat sa pot asculta doar negativul sau doar vocea.daca credeti ca e o idee proasta imi puteti recomanda ceva de genul?

Link spre comentariu

Ai putea face chiar o combinatie a celor 2, adica sa pui si acel crossover la intrari apoi mixerul si dupa un corector de ton gen master care sa fie inseriat cu liniile audio inaintea amplifului, asa cum si elliot spune in domeniul asta optiunile sunt multe, tine de preferintele fiecaruia, spre exemplu si eu am in lucru un proiect cu un mixer ceva mai complex in mare parte schemele sunt de la elliot, cu ceva mici adaugiri de la mine, insa vreaui sa-i adaug si un circuit pentru delay, si CI-ul e cam greu de procurat :nas: Succes.Marian.

Link spre comentariu

o sa fac si eu un circuit pentru delay cu pt2399...dar asta doar pentru intrarile de microfon.....pana la urma o sa fac corectoare de ton si cred ca o sa fac si combinatia despre care ai zis tu...am inceput deja sa strang piesele..am vumtre cu cate 5 leduri carcasa,cateva operationale..si astept o comanda de piese sa pot sa ma apuc in sfarsit de ele.Noroc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări