Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filetul gaz

philiprobz

Postări Recomandate

8 minutes ago, andrei_ said:

Si apoi cine se uita la gaura ca arata urat,ca doar nu-i fata mare?Dupa montarea cosului se umple cu spuma,se tencuieste,etc.

Pai tocmai asta este ideea, la gaura facuta cu o carota nu se mai tencuieste, spuma,  nimic de genul asta.

Silicon, masca pe interior, pe exterior difuzorul in tub si siliconat.

Link spre comentariu
1 hour ago, Ion_Bumbu said:

Pai tocmai asta este ideea, la gaura facuta cu o carota nu se mai tencuieste, spuma,  nimic de genul asta.

Silicon, masca pe interior, pe exterior difuzorul in tub si siliconat.

Asta asa este,dar domnu Bumbu...cu ce avem ,cu aia defilam...

Link spre comentariu

La grosimea aia slabe sanse sa dau gaura  unde trebuie ..am burghie de 8, 14 sds de 600mm da nu garantez ca iese gaura  unde trebuie...si asa am nevoie de o inclinatie de pana in 5gr dupa zid mai am o distanta de 81cm dupa care am geamul de pvc in care in locul sticlei am pus un material folosit la usile de pvc cel cu extrudat/spuma l ainterior gaurit deci intre el si perete sau si centrala trebuie sa am pan in 5 grade inclinatie spre perete/centrala.

Incerc sa pun niste poze ca sa fiu mai clar despre ce vorbeam

KUw9GRi.jpg

zTmqcY3.jpg

WjpFCA5.jpg

m2hHplq.jpg

filetul e identic pe adaptoarele/prelungitoarele de 450mm...din bazar pentru  carotele prin percutie

TQCP5nT.jpg

intra doar pe capat  da nu e perfect centrat

PHmgpoz.jpg

acestea sunt piesele pe care vreau sa le folosesc 1/2  to 3/4 si 3/4 to 1/2

JRsKPnE.jpg

SNDDUHO.jpg

jzySBsV.jpg

4AbAvjG.jpg

asa ar trebui sa intre  adica sa sudez  adaptorul de ele chiar daca nu intra  decat capatul de filet  dar nu stiu daca e centrat perfect

2yvdxaM.jpg

diferentele intre cele 2 filete de 1/2 cred cu toate ca am indoieli ca cel din stanga e pe 1/2

RIQfWAk.jpg

aGLEQoE.jpg

masurare cu sublerul se vad diferentele intre diametrul exterior al filetului

KFicbzC.jpg

mL4HXvN.jpg

deci  cum ar trebui sa procedez daca as modifica filetul?

Editat de gabyh
Link spre comentariu

Nu amandoua sunt pe aceeasi parte doar sunt cote diferite  si pas diferit la filet...ma tem ca daca incerc sa dau peste  acel filet de 2.0 cu filiera de de 1/2 gaz  u pas de 1,75 nu rezolv nimic

Editat de gabyh
Link spre comentariu

Nu mai sta da o gaura cu burghiul de 16 in centru si apoi gauri mai multe ,si apoi dalta,spitz o largesti,un sfat da o gaura de 120mm apoi bagi la fata un tub de scurgere de 110mm in care vei baga cosul de evacuare 120 iti va permite sa realizezi si unghiul ,cu carotele alea nu faci nimic.

Link spre comentariu

vreau sa vad si eu care reuseste sa dea cu un burghiu gaurile exact  perfecte ca un cerc in zid de 45 cm ca in pozele astea

I1Yvxad.jpg

Mg6Mrwa.jpg

asta e zidu pe care trebuie sa-l gauresc apoi  vin in  geamul ala mic care intre timp l-am schimbat cu  material  alb pvc

Editat de gabyh
Link spre comentariu

Ce vrei tu nu poti realiza decit cu o carota profesionala ,cu incovenientele de rigoare ,care cu un pic de ipsos si un trafalet de vinarom se rezolva usor ,gaura de 120mm.

Link spre comentariu

Cu rabdare, o dai. O faci mai mare si o finisezi. Eventual ingropi un tub in ea. Daca nu poti carota, ramane cam singura optiune sa dai gaura langa gaura si sa spargi ce ramane. Plus ca mai e si ferul incastrat in beton.

Link spre comentariu

Ia-ti inima in dinti, spiralul in sds si fa cum am zis. Un pic mai mare, incastrezi un tub pvc cu inclinatiile dorite si finisezi. Pui si o masca de gaura si aia e.

Faptul ca e caramida iti usureaza munca.

Link spre comentariu

am fost la cineva si l-am desfacut din percutor  se facuse conic in  zona de contact cu capul percutorului e un material de toata jena ..am sa incerc maine  sa vad daca il pot cali un pic .

La-m pilit in  jurul filetului si am dat cateva spire cu o filiera 1/2 gaz urmeaza sudarea maine ca la cat e de  moale nu ma risc cu 2-3 spire sa il fortez asa sudat e alta treaba

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări