Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filetul gaz

philiprobz

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...

Am aflat de fapt ce e acolo.

Cel negru e M14 cu pas de 1mm si cel gri ce se vede in poza la exterior e gaz 3/8.

Trebuie sa vad poate merge totusi sa iau la strung din 1/4 din interior si sa-l transform in M14 cu pas de 1.

Ii cam la limita cu dimensiunile dar poate totusi cu niste calti pusi dupa etanseaza.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

_1 inch liniar=25,4 mm şi se foloseşte pentru măsurarea lungimilor._1 inci=1 ţol=33,24 mm şi se foloseşte pentru măsurarea diametrelor.Şi nu-i totuna un inch liniar sau un inci pentru diametre.Diametrul filetului unui manometru se măsoară în ţol.Şi dacă este în ţol nu poate să fie 12,7mm.Eu cred că este vorba de 1/4 ţoli care are diametrul exterior de 13,15mm.Dacă diametrul ext.e 1/4 ţoli pasul filetului este de 1,337 mm.Gaura care va fi filetată în care îţi va intra manometrul trebuie să fie de 11,445 mm dar tu îl găureşti cu burghiu de 11,5 mm.

unde ai facut scoala

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

domnilor i intrebare am vrut sa strunjesc o fuzeta de tractor U65 si imi toceste pastila la cutitele de strung sa fie asa tare sau sa fie alta problema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări