Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 2x20 WATT

Vizitator Hight

Postări Recomandate

Vizitator Hight

Salut. Recent am gasit un montaj audio 2 x 20 WATT scrie pe el. Din cate am inteles placa este dintr-un TV Grundig.

Tot ce scrie pe placa este 29504-104.03.

Are 10 gauri si nu stiu care cum sunt si ma intereseaza intrarea la Vc+ Vc- si In+ In-

Am cautat pe internet schema dar nu am gasit nimic

Pe placa are un TDA2009

Poze:

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Si ce filtrare sa ii fac si la ce voltaj merge

Multumesc :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Semnalul se aplica pe intrarile non-inversoare (pinii 1 si 5).Daca mergi pe fir, ajungi la contactele 1 si 3 de pe conector.La 2 vine masa de semnal.Alimentarea, se vede ca cineva a marcat-o deja, cu un + mare.De fapt mai este rezistenta aia de putere in fata, R4133, si daca mergi pe fir, ajungi la conectorul din margine, cei 2 pini din dreapta. Parca si acolo se vede un + zgariat pe cablaj.Deci pinii 9 si 10, acolo vine cuplat +24V.Masa alimentarii vine la 7 si 8.Integratul functioneaza cu alimentare simpla (asimetrica), nu e nevoie de un -24V.Ca filtrare, un 4700uF / 35V ar fi destul. Vad ca deja ai un 3300 pe placa.Disclaimer: nu sunt responsabil cu nimic daca patesti ceva in timp ce incerci sa pui in functiune placa.Cu alte cuvinte, nu poti face electronica daca nu ai un minim de cunostinte in materie.Daca vrei sa inveti ceva, cumpara un kit si studiaza-l (si fa-l).Placa asta mai bine o dai cuiva care stie ce se poate face cu ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări