Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antene modem

Vizitator hidramu123

Postări Recomandate

Vizitator hidramu123

elmar mersi pentru poze desi se vede cam greu scriscu ca e cam mic sper sa inteleg ceva.....deci trebuie sa aflu fregventa celor de la orange aici in zona mea oare pe google nu gasesc? si nu iti fa griji parinti nu is in romania..amplificatorul este cutia aia mare care e lipita pe tabla alba a antenei ?

Imagine0185.zip

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

6

• BUGHIU

3

• naetv

2

Top autori în acest subiect

in poza cu numele Imagine0185 se vede pe masa firele care duc de la antena la modem sun cam 8-9 metri e fir de la un cablu de internet prin fibra optica am scos 2 fire din el de acolo am firele oare nu au pierderi?

Sint curios cum ai facut legatura la "fir de la un cablu de internet prin fibra optica"

Link spre comentariu

Vezi ca ai posibilitatea sa editezi , intr-o limita de timp , jos in dreapta " modifica " nu trebuie sa postezi la fiecare 5 min . Nu ai raspuns la intrebarea mea , cu legarea firelor de la cablu optic la antena .Parca exista sectiune pentru incepatori ? viewforum.php?f=66

Link spre comentariu

am aflat frecventa e intre 1920 -2170 MHz......dar daca pun antena asta si prinde 3g 2g mai merge?

eu zic sa abandonati ideia de a mai pune antena exterioara acestui modem ...la o asa frecventa nu o sa puteti face niciodata o antena ...mai ales ca trebuie sa ii puneti si un cablu ...care nu exista pentru asemenea frecvente...eu zic sa va orientati spre un cablu >prelungitor de usb ...si sa puneti modemul(protejat inpotriva ploilor ) undeva mai sus acolo unde poate o sa aveti semnal mai bun...in cazul asta antena mai buna decit cea a modemului nu exista...chiar daca e mica(antena) are chistigul cel mai mare ...gindit de fabricantii lui...si nu mai incercati sa faceti fel de fel de improvizatii ca o sa ardeti partea de emisie/receptie a lui si astfel devenind inutilizabil... succes!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări