Vizitator myl03 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 am pierdut ultima cheie de la masina de la munca,o kia sportage din 2000 benzinainca mai am cateva zile pana nu voi putea ascunde lipsa si caut o solutie....daca m-ar putea ajuta cineva eventual chiar si indruma in vreo directie ....nu la reprezentanta caci la 750ron ai mei mai bine imi dau demisia Link spre comentariu
daisarqx Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 pai? 750 sau 850? http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=792996 Link spre comentariu
mikella Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 750 sau 850, tot scumpa este! Alta sansa decat reprezentanta nu cred ca ai si aia te halesc de bani.Imi pare rau pentru tine! Trebuia sa faci o copie la cheie sa ai rezerva, dar acum este tarziu.Eu iti doresc sa o gasesti! Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Cauta baietii care manevreaza kilometrii la masini, si daca o puteti descuia, iti dezactiveaza immobilizer-ul.Asta este singura varianta pe lanaga o cheie noua. Un calculator fara imobilizator trebuie recodat ( invatat cu masina). Nu te astepta la mai putin de 100 - 150 de euro.Varianta cea mai buna: " Discuta cu seful". Link spre comentariu
Vizitator myl03 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Cauta baietii care manevreaza kilometrii la masini, si daca o puteti descuia, iti dezactiveaza immobilizer-ul.Asta este singura varianta pe lanaga o cheie noua. Un calculator fara imobilizator trebuie recodat ( invatat cu masina). Nu te astepta la mai putin de 100 - 150 de euro.Varianta cea mai buna: " Discuta cu seful".discutia cu seful l-ar trimite la reprezentanta si acolo costa mai ales ca avem intermediara o firma ce se ocupa de reparatii care va adauga si ea comisionul eiiar la urma daca ma taxeaza e faliment in familie caci doar eu mai muncesc :cry: Link spre comentariu
Vizitator myl03 Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 :jytuiyunimeni? Link spre comentariu
molioa Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Din pacate, doar prin variantele expuse mai sus. Am incercat si eu o data sa rezolv, altfel, o problema similara, si n`am reusit.Discuta cu seful, trebuie sa mai existe o cheie de rezerva. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 :jytuiyunimeni?Singura varianta legala este de a schimba butucul cu totul si de a umbla in calculatorul masinii (persoane autorizate )sa recunoasca numai setul de chei noi ....Ce te faci daca cineva gaseste cheia si pleaca cu masina...cum demonstrezi la Furturi Auto ca nu esti complice la furt ..Din expunerea ta ceva nu se leaga (este o expunere confuza care da nastere la interpretari )In primul rand trebuia anuntat Seful...Masina este a lui pe Firma ..... Link spre comentariu
mikella Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Si daca seful este zgarie branza si il pune la plata? Doar a zis omul ca este faliment daca il pune la plata.Poate o poate rezolva altfel fara sa stie seful!In ziua de azi cu cat stie seful mai putin cu atat mai bine! Nu zic ca ar fi corect asa dar nu le prea pasa la sefi de angajati, asta in general vorbesc, ca mai sunt si sefi care ti-ar da si camasa de pe ei! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum