Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reglaj menu service philips 21pt1557/01 ,sasiu L01.2e AA

bogdan546

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

10

• dan cod

8

• bogdan546

2

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

lăsaţi întrecerea pentru cat mai multe postări,sfaturi inutile !

Eu am cerut concret cum se face acest lucru ,dacă eram asa de deştept găseam în manualul service

Intre timp am aflat cum se face citind alte postări utile

Se apeleaza menu service si din menu option bite se trec valorile scrise pe tub

Ex: 21pal/secam BGLLI TXT10P 0 128 187 0 0 208 8 83

OP1=128,OP2=187,OP3=0,OP4=0,OP5=208,OP6=8,OP7=83

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Salutari ! Tv philips, model 21 pt 1557/01, placa L01.2E, Proc. TDA 9552H/N1/3/1414, am rescris memoria cu cea de la dl. Robert, am facut setarile din service-mode conform etichetei de pe tub am imagine color, sunet, memoreaza programele dar in ordine inversa. Dau auto memorare, incepe cautarea program dupa program in ordine de la 1,2,3,4.....pana la 38 iar cand termina cautarea programele se gasesc in ordine de la 99,98,97,96....! Cine stie ce-am gresit, sau care e cauza ?

Link spre comentariu

Nu ai gresit nimic,asa memoreaza programele multe modele de Philips -in ordine inversa.Pentru a obtine ordinea dorita trebuie sa le cauti manual.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator B_Ioan

Am si eu acest model de tv si are un defect ciudat nu prinde nici un program, cauta si nu gaseste nici unu, am schimbat selectorul, am refacut lipituri in jurul procesorului, am schimbat memoria, am rescris optiunile de service (le-am luat de aici, pe tub eticheta a fost rupta), insa defectul persista. De mentionat AV-ul merge perfect.

Link spre comentariu

Merge repede pentruca nu gaseste nimic.Eu totusi cred ca defectul este hard si nu soft.Cum sasiul asta e cu multifunctional smd trebuie vazut cu gruija traseel;e si componentele din zona.Cum s-a defectat?In ce conditii?

Link spre comentariu
Vizitator B_Ioan

A venit cu acest defect de alt depanator, a fost umblat in zona multifunctionalului tot cu lipituri refacute, am refacut si eu o parte care am crezut ca nu sunt facute corespunzator. Cum s-a defectat nu stiu cel care l-a adus nu a putut sa imi de-a mai multe informatii despre defect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări