bogdan546 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 cu se face reglajul din menu service conform cu eticheta de pe tub ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Banuiesc ca stiti de adresa asta: http://elektrotanya.com/PREVIEWS/325472 ... .pdf_1.png acolo aveti cam tot ce v-ar interesa!!!! asta cu eticheta de pe tub.....?? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 cu se face reglajul din menu service conform cu eticheta de pe tub ? Va salut ! Domnul este servit cu service manual + schema,dati un click aici : http://elektrotanya.com/philips_21pt440 ... nload.html . In dreapta jos pe pagina respectiva, apasati pe <> Succes ! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 lăsaţi întrecerea pentru cat mai multe postări,sfaturi inutile ! Eu am cerut concret cum se face acest lucru ,dacă eram asa de deştept găseam în manualul service Intre timp am aflat cum se face citind alte postări utile Se apeleaza menu service si din menu option bite se trec valorile scrise pe tub Ex: 21pal/secam BGLLI TXT10P 0 128 187 0 0 208 8 83 OP1=128,OP2=187,OP3=0,OP4=0,OP5=208,OP6=8,OP7=83 Link spre comentariu
Mesterul Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Salutari ! Tv philips, model 21 pt 1557/01, placa L01.2E, Proc. TDA 9552H/N1/3/1414, am rescris memoria cu cea de la dl. Robert, am facut setarile din service-mode conform etichetei de pe tub am imagine color, sunet, memoreaza programele dar in ordine inversa. Dau auto memorare, incepe cautarea program dupa program in ordine de la 1,2,3,4.....pana la 38 iar cand termina cautarea programele se gasesc in ordine de la 99,98,97,96....! Cine stie ce-am gresit, sau care e cauza ? Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Nu ai gresit nimic,asa memoreaza programele multe modele de Philips -in ordine inversa.Pentru a obtine ordinea dorita trebuie sa le cauti manual. Link spre comentariu
Mesterul Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 OK> multumesc frumos ! Link spre comentariu
Vizitator B_Ioan Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Am si eu acest model de tv si are un defect ciudat nu prinde nici un program, cauta si nu gaseste nici unu, am schimbat selectorul, am refacut lipituri in jurul procesorului, am schimbat memoria, am rescris optiunile de service (le-am luat de aici, pe tub eticheta a fost rupta), insa defectul persista. De mentionat AV-ul merge perfect. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Ai verificat daca ai 33V?daca tunerul se alimenteaza?daca nu ai ceva intrerupt intre iesirea de FI a tunerului si jungla? Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Ai masurat tensiunile de pe sursa , recuperate si ... selector ? Link spre comentariu
Vizitator B_Ioan Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Da tensiuniea sunt bune. Inca ceva cand ii dau cautare automata/manuala merge foarte rapid. Baleaza toata banda in mai putin de 1 minut. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Merge repede pentruca nu gaseste nimic.Eu totusi cred ca defectul este hard si nu soft.Cum sasiul asta e cu multifunctional smd trebuie vazut cu gruija traseel;e si componentele din zona.Cum s-a defectat?In ce conditii? Link spre comentariu
Vizitator B_Ioan Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 A venit cu acest defect de alt depanator, a fost umblat in zona multifunctionalului tot cu lipituri refacute, am refacut si eu o parte care am crezut ca nu sunt facute corespunzator. Cum s-a defectat nu stiu cel care l-a adus nu a putut sa imi de-a mai multe informatii despre defect. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Verificati filtrele de suprafata (FUS) ...daca sunt alimentate si daca tranzistoarele pe care le comanda sunt bune (sau poate sunt in scurt) Link spre comentariu
Vizitator B_Ioan Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 defect rezolvat, am refacut lipiturile la pini multifunctionalului, dupa aceea tv-ul a functionat normal. va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum