bumsound Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 am lampa asta de stop spate si nu functioneaza. led-urile sunt ok deoarece le-am probat cu o baterie cr2025 si se aprind. mai e dioda care n-am apucat s-o verific si cele doua piese (albastru si bej) care nu stiu ce-s. ma puteti ajuta va rog? https://picasaweb.google.com/razvan.viz ... _mzley-QA# Link spre comentariu
claudio Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 piesa albasta este un termistor, are rolul de a opri alimentarea ledurilor daca se incalzesc prea tre.piesa bej este un condensator ceramic, valoare fiind 2.2uF Link spre comentariu
bumsound Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 si in caz ca ar fi ars, in loc sa-l inlocuiesc, as putea sa-l scurtcircuitez? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Piesa albastra e un termistor,dar mai special. Adica el actioneaza ca o siguranta: creste consumul prea mult->creste si rezistenta lui mult,astfel incat ledurile nu mai sunt alimentate. Cand se raceste,ledurile sunt din nou alimentate.Masoara-i rezistenta intai,daca ai cu ce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum