releus Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Salut! Am un telefon nokia n97 care are touch-screenul stricat.Se pare ca are si probleme de software deoarece nu pot utiliza aparatul foto, nu vad wlan-ul, drive c:, drive e:,etc.Nu pot sa-l resetez(hard reset) prin nici o metoda.Am incercat hard reset prin combinatia celor 4 taste, am incercat sa-l conectez la PC prin cablu usb( nu il detecteaza noki pc suite, nici ovi) il vede doar calculatorul ca master memory.Fisierele care le pot vizualiza sunt: foto, documente, foto, etc. Insa capacitatea de memorare este redusa la 1MB. Cum pot totusi sa-l resetez??Pentru resoftare la un centru specializat m-ar interesa pretul! Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Tare mi-e că ţi-ai luat ţeapă cu o replică. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Salut! Am un telefon nokia n97 care are touch-screenul stricat.Se pare ca are si probleme de software deoarece nu pot utiliza aparatul foto, nu vad wlan-ul, drive c:, drive e:,etc.Nu pot sa-l resetez(hard reset) prin nici o metoda.Am incercat hard reset prin combinatia celor 4 taste, am incercat sa-l conectez la PC prin cablu usb( nu il detecteaza noki pc suite, nici ovi) il vede doar calculatorul ca master memory.Fisierele care le pot vizualiza sunt: foto, documente, foto, etc. Insa capacitatea de memorare este redusa la 1MB. Cum pot totusi sa-l resetez??Pentru resoftare la un centru specializat m-ar interesa pretul! Multumesccred ca telefonul tau este un model china cate picioruse are steluta ? dak are 5 este china si pe taste dar si cand formezi pe telefon Link spre comentariu
releus Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 ! Nu am dat nimic pe el. M-a rugat cineva sa vad daca pot sa-l repar!L-a uitat intr-un congelator de macelarie si cand l-a gasit nu mai mergea touch-screenul si ce am scris mai sus.Acumulatorul era terminat, am cumparat eu unul, urmand sa vad daca reusesc o resoftare ca apoi sa-i cumpar un touch-screen.Pe telefon sub acumulator scrie Made in FINLAND.Steluta dupa tastatura are 5 colturi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Se poate verifica si dupa imei daca este original sau nu ... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 ! Nu am dat nimic pe el. M-a rugat cineva sa vad daca pot sa-l repar!L-a uitat intr-un congelator de macelarie si cand l-a gasit nu mai mergea touch-screenul si ce am scris mai sus.Acumulatorul era terminat, am cumparat eu unul, urmand sa vad daca reusesc o resoftare ca apoi sa-i cumpar un touch-screen.Pe telefon sub acumulator scrie Made in FINLAND.Steluta dupa tastatura are 5 colturi.dak are 5 colturi e fake orice telefon original are steluta in 6 nu cont ca scrie made in finland este un abtipild ala ...ce se poate pune ... Link spre comentariu
releus Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Mda, daca este contrafacut care ar fi minusurile acestui telefon fata de cel original, in afara de piesele folosite!?Lipseste ceva din configuratie(Wlan-ul, etc)?Telefonul functioneaza normal in mod "telefon"(bineinteles ma chinui doar cu tastatura qwerty).Memoria de 32GB lipseste daca este contrafacut?? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Mda, daca este contrafacut care ar fi minusurile acestui telefon fata de cel original, in afara de piesele folosite!?Lipseste ceva din configuratie(Wlan-ul, etc)?Telefonul functioneaza normal in mod "telefon"(bineinteles ma chinui doar cu tastatura qwerty).Memoria de 32GB lipseste daca este contrafacut??da nu are slot de card micro sd ? wlan nu prea cred k are ....sunt unele modele si cu wlan dar mai putine Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 am si eu un Nokia N97, steluta are 6 colturi iar pe el scrie clar "made in China" .Pana la urma ce inseamna "original"? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 am si eu un Nokia N97, steluta are 6 colturi iar pe el scrie clar "made in China" .Pana la urma ce inseamna "original"?dak are wlan si merg codurile de la nokia pt ati arata modelul si versiunea de soft dak are memoria de 32 gb kt trebuie sunt mai multe chestii Link spre comentariu
releus Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Ce sa zic, am incercat sa-i fac un update de soft in sa nu ma pot conecta.Am folosit un cablu de date samsung asemanator cu cel de Nokia.PC-ul il vede ca masstorage si atat.Fiecare folder de muzica , foto, video , au cate 1MB.Are slot pt microSD , insa in meniul lui nu vad nici o referire la WLAN.Pe el scrie ca ar avea. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Ce sa zic, am incercat sa-i fac un update de soft in sa nu ma pot conecta.Am folosit un cablu de date samsung asemanator cu cel de Nokia.PC-ul il vede ca masstorage si atat.Fiecare folder de muzica , foto, video , au cate 1MB.Are slot pt microSD , insa in meniul lui nu vad nici o referire la WLAN.Pe el scrie ca ar avea.inseamna k este fake dak nu ai wlan memerie de 1 mb la alea.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Ce sa zic, am incercat sa-i fac un update de soft in sa nu ma pot conecta.Am folosit un cablu de date samsung asemanator cu cel de Nokia.PC-ul il vede ca masstorage si atat.Fiecare folder de muzica , foto, video , au cate 1MB.Are slot pt microSD , insa in meniul lui nu vad nici o referire la WLAN.Pe el scrie ca ar avea.Posteaza imei-ul aici si te lamurim repede, daca inca ai dubii ca (nu)ar fi original... Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Poţi verifica uşor dacă e fals sau nu. Încearcă să instalezi o aplicaţie sisx, de exemplu GoogleMaps. Link spre comentariu
releus Postat Iulie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2011 IMEI 356869021590710!Pai cum sa instalez ceva daca nu imi merge touch-screenul si nu ma pot conecta la el cu cablu de date!?Cu cablul de date il vede doar calculatorul , si am scris mai sus cam ce se vede! Link spre comentariu
Postări Recomandate