volhov Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Va salut!Am achizitionat acum mai bine de un an un multimetru digital produs de AXIOMET, modelul AX-18B.E un aparat bun , deosebit (poate) doar prin interfata optic/usb prin care ar trebui sa trimita datele masurate catre PC.CD-ul care insotea aparatul si care ar fi trebuit sa contina driverul pentru interfata USB si software-ul PC-Link era spart si l-am aruncat. Pana acum nu am avut nevoie sa folosesc aceasta interfata asa ca nu am cautat un alt CD, insa acum mi-ar trebui si pe net din pacate nu am gasit ceea ce cautam.Daca aveti un aparat asemanator si CD-ul aferent, v-as fi recunoscator pentru o copie (imagine CD, sau pur si simplu o arhiva cu ceea ce este pe acesta).Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator kornellh Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 salut! Am pus aici driverele pentru multimetru. Pe win xp 32 bit mie imi merge, dar pe windows 7 x64 inca nu i-am dat de cap. Daca reusesti sa il faci sa mearga pe win 7 sa imi spui si mie te rog cum ai facut. O zi buna! http://dl.transfer.ro/multimeter.ax18b-transfer_RO-28jul-969c10.rar Link spre comentariu
volhov Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 Multumesc!Inca nu am reusit sa-l instalez in W7 ... dar mai "sap" . Link spre comentariu
Vizitator BogdanSibiu Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 salut, ma puteti ajuta si pe mine cu softul ptr ax18b, vreau sa vad exact despre ce este vorba , cum salveaza datele, ce api foloseste, dak pot si eu cumva sa modific programul, vreau sa stiu cate ceva despre multimetru inainte sa il cumpar.Multumesc! Link spre comentariu
volhov Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Uite aici : http://www.fileshare.ro/29379825367.6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum