Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PC-Link AXIOMET AX-18B

volhov

Postări Recomandate

Va salut!Am achizitionat acum mai bine de un an un multimetru digital produs de AXIOMET, modelul AX-18B.E un aparat bun , deosebit (poate) doar prin interfata optic/usb prin care ar trebui sa trimita datele masurate catre PC.CD-ul care insotea aparatul si care ar fi trebuit sa contina driverul pentru interfata USB si software-ul PC-Link era spart si l-am aruncat. Pana acum nu am avut nevoie sa folosesc aceasta interfata asa ca nu am cautat un alt CD, insa acum mi-ar trebui si pe net din pacate nu am gasit ceea ce cautam.Daca aveti un aparat asemanator si CD-ul aferent, v-as fi recunoscator pentru o copie (imagine CD, sau pur si simplu o arhiva cu ceea ce este pe acesta).Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• volhov

3

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator BogdanSibiu

salut, ma puteti ajuta si pe mine cu softul ptr ax18b, vreau sa vad exact despre ce este vorba , cum salveaza datele, ce api foloseste, dak pot si eu cumva sa modific programul, vreau sa stiu cate ceva despre multimetru inainte sa il cumpar.Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări