Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vopsea auto

TIN

Postări Recomandate

Multumesc, nu de alta, dar am vazut ceva clipuri cu erografie si parca ma tenteaza, si ma gandeam ca vopselele pe baza de apa sunt mult mai bune, cele speciale sunt foarte scumpe, si pentru inceput nu cred ca merita...

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

5

• TIN

3

• costyy86

2

• nelute8

2

Top autori în acest subiect

Vizitator paint_

salut,sunt vopsitor in suceava la un service destul de cunoscut,vopsesc atat cu vopsele pe baza de diluant cat si cu vopsele pe baza de apa,care se dilueaza cu SOLVENTI PE BAZA DE APA,daca diluezi cu apa se va usca mai greu in plus iti poate schimba si nuanta vopselei.Apa se foloseste doar pentru spalarea pistolului.Daca doriti sa invatati cate ceva despre vopsitorie astept postarile dumneavoastra.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Am vospsit un cadru de bicicleta acum vreo 2 saptamani cu Policolor Spor Email Superlucios si am intampinat niste probleme. Am luat tot de la Policolor un grund care continea si primer. Pe cutia scria ca se dilueaza cu 10% diluant (special, tot de la ei cumparat). Vopseaua tot cu 10% se dilua. Am folosit un pistol de vopsit pe care il avea tata de multi ani si care nu a mai fost folosit de ceva timp.Grundul diluat cu 10% nu am reusit sa-l aplic uniform; imi arunca practic stropi mici si multi, lucru care a dus la o textura a stratului de grund foarte rugoasa. Am incerat sa-l mai diluez dar rezultatul nu a fost multumitor. Vopseaua am diluat-o cu (putin..mult mai mult :da ) mai mult de 10%...cred spre 20% si am reusit sa o aplic satisfacator. Credeti ca ar trebui sa schimb pistotul de vopsit ?Multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu, dilutia si presiunea sunt cele care dicteaza granulatia. Daca se foloseste diluant dupa aspectul vopselei, nu dupa indicatiile lor,totul poate merge corect. Asta presupune ceva experienta, care te-ar fi indemnat si la faptul de a incerca pe altceva inainte, corectand fluiditatea vopselei, pana iesea intinsa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări