Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vopsea auto

TIN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

5

• TIN

3

• costyy86

2

• nelute8

2

Top autori în acest subiect

Cauta vopsele cu intaritor 2K VOC de la DURALCHID pe viitor, asta daca ai nevoie pt lucruri mai pretentioase gen auto, pt gospodarie cauta dintr-aste mai ieftineIn service la mine se foloseste aproape numai 2K VOC de la DURALCHID si de fiecare data rezultatele au fost pe masura asteptarilor

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu strica daca-i pui si aleia intaritor. Eu pun si in emaur, si merge perfect . La cateva ore, poti pune mana pe ea fara sa lase amprente. Incearca intai cu mai putina, iar intaritorul nu-l pui in proportie de 1/4, ci mai putin.

Link spre comentariu
Vizitator valy 05

Salutare vopselurile auto de obicei nu vin amestecate cu intaritor ,ea se va prepara inainte de vopsire vopsea +intaritor+diluant +lac la nevoie in proportie specificata de producator datorita faptului ca se usuca extrem de rapid ,chiar daca vopseaua se usuca repede sa stiti ca e inca cruda fara coacere in cuptor deci se evita stergerea sau spalarea masinii la scurt timp dupa vopsire

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

multumesc mult ptr ajutor Dar tot nu inteleg de ce nu s a uscat suprafata vopsita de mine? :jytuiyu

Mai oameni buni ,cum sa nu trebuiasca intaritor la ea??????????????????????are intaritorul ei H 11-20 RM -VOC la 0,33L.Eu vopsesc cu ea aproape saptaminal este preferata mea se usca in 2-3 ore vara, este superioara duralchidului care se scurge daca o incarci mai bine . documentati-va inainte de a folosi vopsele .spor la spalat masina cu nitro
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Scuze ca postez aici, dar nu cred ca mai este necesat sa deschid alt topic pentru o intrebare.Este o intrebare cam ciudata, dar am o mare nedumerire, vopselele auto pe baza de apa, se dilueaza cu apa? sau cu diluant? :nas:

Link spre comentariu

Nu strica daca-i pui si aleia intaritor. Eu pun si in emaur, si merge perfect . La cateva ore, poti pune mana pe ea fara sa lase amprente. Incearca intai cu mai putina, iar intaritorul nu-l pui in proportie de 1/4, ci mai putin.

Pentru emaur ce intaritor folosesti?
Link spre comentariu

Scuze ca postez aici, dar nu cred ca mai este necesat sa deschid alt topic pentru o intrebare.Este o intrebare cam ciudata, dar am o mare nedumerire, vopselele auto pe baza de apa, se dilueaza cu apa? sau cu diluant? :nas:

Cu apa se dilueaza, daca pui diluant e ca apa cu uleiul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări