TIN Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 buna searastie cineva daca la vopseaua auto ,,READY MIX 11VOC" trebuie adaugat intaritor?deoarece de la magazin mi a spus canu trebuie - si vopseaua aplicata de mine nu se usuca!?! Link spre comentariu
Tudor Badescu Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Trebuie sa scrie pe cutia de vopsea inclusiv proportia de intaritor daca se foloseste asa ceva. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Nu are nevoie de intaritor http://www.klar.ro/ro/c/vopsea-ready-mi ... 1-voc.html Link spre comentariu
TIN Postat Iulie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2011 multumesc mult ptr ajutor Dar tot nu inteleg de ce nu s a uscat suprafata vopsita de mine? Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 ori n-a fost pregatita corespunzator suprafata, ori vopseaua a facut reactie cu cea veche Link spre comentariu
TIN Postat Iulie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2011 multumesc ptr ajutor Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Cauta vopsele cu intaritor 2K VOC de la DURALCHID pe viitor, asta daca ai nevoie pt lucruri mai pretentioase gen auto, pt gospodarie cauta dintr-aste mai ieftineIn service la mine se foloseste aproape numai 2K VOC de la DURALCHID si de fiecare data rezultatele au fost pe masura asteptarilor Link spre comentariu
cristian1961 Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 KLAR Ready Mix 11 VOC Fisa tehnica Email in doi componenti destinat autoturismelor, vehiculelor comerciale. Deci are nevoie de intaritor http://www.klar.ro/ro/c/vopsea-ready-mi ... 1-voc.html Link spre comentariu
nelute8 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Nu strica daca-i pui si aleia intaritor. Eu pun si in emaur, si merge perfect . La cateva ore, poti pune mana pe ea fara sa lase amprente. Incearca intai cu mai putina, iar intaritorul nu-l pui in proportie de 1/4, ci mai putin. Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Salutare vopselurile auto de obicei nu vin amestecate cu intaritor ,ea se va prepara inainte de vopsire vopsea +intaritor+diluant +lac la nevoie in proportie specificata de producator datorita faptului ca se usuca extrem de rapid ,chiar daca vopseaua se usuca repede sa stiti ca e inca cruda fara coacere in cuptor deci se evita stergerea sau spalarea masinii la scurt timp dupa vopsire Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 lacul se da separat, nu se amesteca cu vopseaua!!! Link spre comentariu
verde Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 multumesc mult ptr ajutor Dar tot nu inteleg de ce nu s a uscat suprafata vopsita de mine? Mai oameni buni ,cum sa nu trebuiasca intaritor la ea??????????????????????are intaritorul ei H 11-20 RM -VOC la 0,33L.Eu vopsesc cu ea aproape saptaminal este preferata mea se usca in 2-3 ore vara, este superioara duralchidului care se scurge daca o incarci mai bine . documentati-va inainte de a folosi vopsele .spor la spalat masina cu nitro Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Scuze ca postez aici, dar nu cred ca mai este necesat sa deschid alt topic pentru o intrebare.Este o intrebare cam ciudata, dar am o mare nedumerire, vopselele auto pe baza de apa, se dilueaza cu apa? sau cu diluant? Link spre comentariu
molioa Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Nu strica daca-i pui si aleia intaritor. Eu pun si in emaur, si merge perfect . La cateva ore, poti pune mana pe ea fara sa lase amprente. Incearca intai cu mai putina, iar intaritorul nu-l pui in proportie de 1/4, ci mai putin.Pentru emaur ce intaritor folosesti? Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Scuze ca postez aici, dar nu cred ca mai este necesat sa deschid alt topic pentru o intrebare.Este o intrebare cam ciudata, dar am o mare nedumerire, vopselele auto pe baza de apa, se dilueaza cu apa? sau cu diluant? Cu apa se dilueaza, daca pui diluant e ca apa cu uleiul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum