zbodeoc Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 De fapt oscilam de ceva vreme intre o restaurare completa (100%) si diverse nivele de modificare. Desi in general nu consider neconditionat ca aplicabile parerile unora si altora pe Internet a trebuit sa recunosc ca acele condensatoare de cuplaj din final o sa-mi faca probleme la un moment dat, asta insemnind aproape sigur distrugerea unei lampi finale, nu tocmai ieftina si disponibila... Hotarirea de modificare fiind luata m-am pozitionat in extrema ailalta, modificari maxime :-), astfel ca lista nu-i tocmai scurta si nici operatiunile in sine nu-s tocmai usoare, astia din vechime lucrau cu sirma groasa si-o imbirligau prin socluri si cose cu simt de raspundere... De vreme ce mi-am propus atitea schimbari un CFB e doar un punct pe lista. Cert este ca pe dinafara va arata la fel (cu exceptia 6pi3s), n-o sa lucrez decit sub capota... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Eu aş lăsa schema în pace, aş schimba numai finalele şi anumite piese depăşite tehnic (condensatori, rez...). Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Am ales aceasta lampa din intamplare; o aveam "pusa bine", cine stie de cand...Mi-a placut aspectul deosebit - cam de inaltimea lui EL84, insa mai subtire si frumos inscriptionata cu verde: "Philips Miniwatt". Este o pentoda pentru TV, pe care Philipsul a folosit-o in audio in cateva amplificatoare push-pull. ................ La schema asta m-am gandit,pe "hartie" merge bine si se pare ca nu ar exista motive sa mearga bine si in practica. Putere prea mare nu o sa aveti,am ales configuratia cu EF80 mod trioda intrucat aceasta lampa este excelenta in ceea ce priveste distorsiunile,dar si linearitatea foarte buna in spectrul audio,sa nu uitam ca este o lampa amplificatoare FI-TV. Nu vreau sa dau date mai multe sub forma de cifre pentru ca sunt satul de chibiteala fara nicio noima,inclin sa declar uneori niste performante foarte proaste in asa fel incat sub ce declar eu sa nu se mai poata cobori. Pentru detalii avem PM. schema: Link spre comentariu
fcon Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 La schema asta m-am gandit,pe "hartie" merge bine si se pare ca nu ar exista motive sa mearga bine si in practica.Multumesc; voi face montajul si voi compara performantele acustice cu cele ale amplificatorului deja existent.Va anunt rezultatele... Link spre comentariu
blue Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Foarte inspirata alegerea EF80 ca driver, are calitatile descrise de d-l Lazaroiu si este foarte ieftina si durabila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum