Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe

doru77

Postări Recomandate

Depinde care tip din Cluj. Sunt foarte multi care vand electronice sh pe acolo. Multi nu le verifica cum trebuie dar, intradevar am intalnit si unul care s-a oferit sa imi inapoieze banii. Pana la urma am convenit sa repar produsul si sa imi trimita costul reparatiei. Om vedea si daca se tine de cuvant. oricum raman la parerea ca produsele luate pe nevazute sa fie luate de la cei care isi vand aparatele proprii, nu care fac comert. Macar cu primii vorbesti aceeasi limba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru77

31

• cristian2009

8

• Luca

8

• zal

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este vorba de tipul la care s-a facut aluzie in urma cu ... 2 pagini. Merg pe principiul achizitionarii de electronice sh de la cei care fac in mod regulat asta tocmai pentru ca ai de unde sa ii iei in cazul in care sunt probleme. O parte din ei dau garantie si nu se hazardeaza in a-ti inchide usa in nas. In plus, pentru a rula banii, practica preturi decente spre deosebire de restul. Este adevarat ca nu sunt verificate integral dar prefer un produs cu o problema minora ce o rezolv in garantie sau personal decat o teapa data de un vanzator care dispare, in urma unui "upgrade". Sinceritatea si "omisiunea", in primul caz, au justificare.

Link spre comentariu

Garantie, ce garantie ? Ca iti inlocuieste tweeterele originale cu altele care nici macar nu au aceiasi parametri ? Nu spun ca domnul respectiv este un tepar, dar in cazul boxelor, problemele sunt ceva mai delicate.Mi se pare corect sa spuna asa: "boxele astea le vand la un sfert din pretul real pt ca au cutare problema". Sau: "s-a ars cutare difuzor si a fost inlocuit cu unul asemanator". Dar nu, el spune asa: functioneaza bine, arata bine, dimensiuni axbxc .

Link spre comentariu

``Merg pe principiul achizitionarii de electronice sh de la cei care fac in mod regulat asta tocmai pentru ca ai de unde sa ii iei in cazul in care sunt probleme.`` Sa te vad eu in cazul unei tepe de unde sau cum ii mai iei. Dai 200 pe boxe si 300 pe drum. Fiecare face ce vrea. Fara suparare. Cum s-a mai spus pe forum, boxele se iau pe ascultate. Pitesteni fiind, nu prea sunt variante.

Link spre comentariu

Cristian, in momentul in care cumperi o pereche de boxe, se presupune ca sti cel putin cum arata in versiunea originala pentru comparatie. In plus, exista si teste, consider eu subiective, care pot determina o relativa valoare de piata. Nu te impiedica nimeni sa pui cateva intrebari elementare. Atentie, vorbim de preturi decente pentru ca, altfel, ai alternative de genul hifi-leipzig, unde platesti pentru o verificare tehnica minutioasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări