spaciolito Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 De la acestia nu am cumparat nimic. Boxe Canton vroiam dar am mai asteptat. Majoritatea de pe Ok...i sunt bisnitari de gunoaie din Germania. Habar nu au ce vand. Insista pe aspect dar in momentul cand le ceri detalii tehnice divagheaza pe alte teme ori se dau disparuti. Am propus unuia dintr-un oras apropiat sa vin la el sa vad ce boxe are. M-a anuntat ca pleaca in germania. Adica, prefera sa le trimita cu posta sa primesc cine stie ce gunoi. Ideal ar fi sa cumparam ``scule`` de la pasionati care fac up-grade. Dar cine ii stie, ca nu prea se gasesc pe site-urile de vanzari. Dupa cum spuneam, Pitestiul este un oras mort din punctul asta de vedere. Nici macar un magazin de profil nu are, deci solutia este deci tot posta.Sunt o multime de bijnitari si in Pitesti si in Targoviste. Din punctul meu de vedere unul dintre putinii care vand chestii de calitate pe Okazii si care se si pricepe este "gaga0040" din Baia Mare, dar are si preturi pe masura. Omul are numai chestii care au fost de top la vremea lor. Si apropos, eu mi-am cumparat amplificatorul, un Kenwood KA-701 de la un colectionar din Pitesti, dar am preferat sa ma duc personal sa il vad chiar daca m-a costa benzina cca 100 lei. Crede-ma ca preferam sa pierd acesti 100 lei in conditiile in care ampliful nu era ok, decat sa pierd 1000 lei cat a costat amplificatorul, in cazul in care ar fi fost defect. Link spre comentariu
doru77 Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 De la acestia nu am cumparat nimic. Boxe Canton vroiam dar am mai asteptat. Majoritatea de pe Ok...i sunt bisnitari de gunoaie din Germania. Habar nu au ce vand. Insista pe aspect dar in momentul cand le ceri detalii tehnice divagheaza pe alte teme ori se dau disparuti. Am propus unuia dintr-un oras apropiat sa vin la el sa vad ce boxe are. M-a anuntat ca pleaca in germania. Adica, prefera sa le trimita cu posta sa primesc cine stie ce gunoi. Ideal ar fi sa cumparam ``scule`` de la pasionati care fac up-grade. Dar cine ii stie, ca nu prea se gasesc pe site-urile de vanzari. Dupa cum spuneam, Pitestiul este un oras mort din punctul asta de vedere. Nici macar un magazin de profil nu are, deci solutia este deci tot posta.Sunt o multime de bijnitari si in Pitesti si in Targoviste. Din punctul meu de vedere unul dintre putinii care vand chestii de calitate pe Okazii si care se si pricepe este "gaga0040" din Baia Mare, dar are si preturi pe masura. Omul are numai chestii care au fost de top la vremea lor. Si apropos, eu mi-am cumparat amplificatorul, un Kenwood KA-701 de la un colectionar din Pitesti, dar am preferat sa ma duc personal sa il vad chiar daca m-a costa benzina cca 100 lei. Crede-ma ca preferam sa pierd acesti 100 lei in conditiile in care ampliful nu era ok, decat sa pierd 1000 lei cat a costat amplificatorul, in cazul in care ar fi fost defect.Aveti dreptate. Numai ca , si cantoanele si Sansui sunt in Cluj. M-ar costa benzina mai mult de 100 ron, iar astia vad ca nu prea vor sa vezi ce cumperi de la ei. Cine este colectionarul din Pitesti? E bine de stiut, nu prea cunosc pasionati de aici, preocupati atat de muzica cat si de hi-fi. Link spre comentariu
spaciolito Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Il cheama Adrian si sta pe undeva pe Mrcea Eliade. Am trecut pe langa Mall-ul de langa Ocolitoarea Pitesti. Nu cunosc bine Pitestiul, insa stiu ca am trecut de acel Mall, apoi am trecut pe langa o benzinarie Lukoil si cred ca apoi am mers pe Calea Bascovului, apoi pe Mircea Eliade. Era si o benzinarie Agip pe acolo. Mai departe nu mai stiu Link spre comentariu
doru77 Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Pe unde vinde aparatele? tot pe O... sau in alta parte? Link spre comentariu
spaciolito Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Pe unde vinde aparatele? tot pe O... sau in alta parte?Eu de pe Okazii l-am gasit, dar omul nu e bijnitar. Isi vindea apratele proprii pt ca nu mai avea bani sa-si plateasca ratele. Si eu am scos niste scule la vanzare dar sunt ale mele din colectie si le dau pt ca, exact cum spuneai, am facut upgrade cu unele model mai nou. Link spre comentariu
radue Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Cam aiurea discutiile astea pe aici. Nu cred ca intereseaza pe cineva reclama mascata la diversele personaje de pe O... Link spre comentariu
doru77 Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Ba da, ca unii vor sa stie ce cumpara. Nu e nici o reclama, ba dimpotriva. Eu am cerut niste sfaturi, dansii au avut amabilitatea sa le dea. Link spre comentariu
cristian2009 Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Cam aiurea discutiile astea pe aici. Nu cred ca intereseaza pe cineva reclama mascata la diversele personaje de pe O...Cred ca este foarte util sa ne dam cu parerea despre marfa care circula pe acolo. Si ca sa nu fac reclama mascata, uitati aici o pereche Canton CT-90. la 150 euro. Cu cat s-ar vinde pe O... "trancotele" alea ?Totusi...Despre Magnat all ribon-6 ce parere aveti ? Par niste boxe bune, tweeter calota din titan la 1100 ron. Eu zic ca se putea si mai ieftin.Scuze pt "reclama" : ) Link spre comentariu
doru77 Postat August 19, 2011 Autor Partajează Postat August 19, 2011 Despre aparatele care ne intereseaza, in general, nu neaparat de pe O, Cristian. Multumesc pentru informatii Spaciolito. Link spre comentariu
doru77 Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Va salut! Tinand cont ca voi asculta la nivel sonor mic, probabil pana in 10 W sau chiar mai putin (camera de 14 m patrati, la bloc, deci nu vreau conflicte cu vecinii), pot folosi boxe cu putere mai mare ca a amplificatorului (50 W) dar pastrand calitatea auditiei? Link spre comentariu
zal Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Poţi folosi şi boxe de 1kW, ele vor reda doar ce debitează ampliful pe ele. Cu cît sînt mai puternice vor distorsiona mecanic mai puţin şi vor rezista mai mult. Mai important e să aibă impedanţa cel puţin egală cu cea suportată real de amplif, de aia e bine să foloseşti numai boxe de 8 Ohmi. Am reamintit asta findcă se uită foarte uşor. Link spre comentariu
doru77 Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Nu am uitat. Multumesc. Ma gandeam numai daca boxa are un kw reda la fel de bine la 500w cat si la 1w. ca aici intervine mecanica. Link spre comentariu
emola Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Experientele mele de pe o... au fost opuse - tipul din cluj, chiar daca nu are idee de ceea ce vinde, are preturi corecte, in plus este si flexibil si nu ma refer la pret. Ultima achizitie - o pereche de arcus tm 86 cu o bobina arsa in filtru, dar a meritat fiecare leu cheltuit. In schimb, individul din baia mare refuza comunicarea, el stie de ce. In cazul achizitiilor sh, e rost de compromis pe care va trebui sa vi-l asumati, fie ca e vorba de ebay sau alte site-uri de profil. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Ca bobina este arsa in filtru, ati stiut inainte sa platiti, sau dupa ce ati cumparat produsul ? Link spre comentariu
emola Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Bobina din filtrul unui woofer indica valori nerealiste variabile 50 - 80 mH. Nu am stiut de defect inainte de a le cumpara, insa m-a informat ca nu a intervenit asupra difuzoarelor, ele fiind cele originale. De altfel, nici nu m-a interesat starea filtrelor pentru ca foarte multe sunt implementate prost, in schimb incintele si difuzoarele sunt de exceptie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum