Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe

doru77

Postări Recomandate

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru77

31

• cristian2009

8

• Luca

8

• zal

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

HECO PSS 3 a ascultat cineva? Pe net nu se gasesc informatii, vanzatorul zice ca a fost serie limitata.

Alea care sunt pe Ok...ro . Au Tweeterele schimbate, ferestete de ele.ps: marea majoritate a boxelor nemtesti pe compresie suna asemanator.
Link spre comentariu

alea din Topoloveni. Cere si mai mult pe ele. Era avantajul ca sunt mai aproape decat Cluj-ul. Ideea era sa il rog sa ma lase sa le ascult, dar nici nu vreau sa il deranjez degeaba.

Link spre comentariu

Din foto par cam tarsite. Am vorbit cu cel care le vinde. Insista pe mastile traforate. A promis niste poze. I-am cerut niste amanunte despre starea difuzoarelor. Au totusi cam 40 de ani. Cred ca nu i-a convenit, ca a zis ca trebuie sa raspunda la alt telefon si o sa ma sune mai tarziu. Nu am primit nici pozele , nici raspuns la mail-uri. In urma sfaturilor primite aici si vizionarii unor reviews-uri pe net, eram hotarat sa le iau. comportamentul vanzatorului ma face sa am dubii. In ultima vreme am cam luat teapa cu vanzatorii din zona, pentru care aveam stima si incredere.

Link spre comentariu
Vizitator zevedeu

Din foto par cam tarsite. Am vorbit cu cel care le vinde. Insista pe mastile traforate. A promis niste poze. I-am cerut niste amanunte despre starea difuzoarelor. Au totusi cam 40 de ani. Cred ca nu i-a convenit, ca a zis ca trebuie sa raspunda la alt telefon si o sa ma sune mai tarziu. Nu am primit nici pozele , nici raspuns la mail-uri. In urma sfaturilor primite aici si vizionarii unor reviews-uri pe net, eram hotarat sa le iau. comportamentul vanzatorului ma face sa am dubii. In ultima vreme am cam luat teapa cu vanzatorii din zona, pentru care aveam stima si incredere.

Teapa am luat si eu cu niste boxe Canton luate de la Power Zone din Cluj ("florin_elecronice" sau "powerzonesrl" pe Okazii), un vanzator in care aveam incredere, dar care m-a convins ca multe din produsele pe care le vinde ori nu sunt verificate, ori nu se pricepe, ori minte prin omisiune. Ca atare va sfatuiesc sa fiti cu bagare de seama cand cumparati de la el. Cereti toate detaliile, de la cum bat vu-metrele la amplificatoare pana la cat de originale sunt difuzoarele la boxe. De preferat ar fi sa nu cumparati de la el pt ca are marfa de proasta calitate, adunata la kilogram din "angeboatele" germane. Rar ai sa vezi la el un high-end, mai degraba aparatura medie spre low-entry. Nu vreau sa ii fac reclama negativa dar eu m-am fript si stiti cum e cu cel care nu casaca ochii....
Link spre comentariu

De la acestia nu am cumparat nimic. Boxe Canton vroiam dar am mai asteptat. Majoritatea de pe Ok...i sunt bisnitari de gunoaie din Germania. Habar nu au ce vand. Insista pe aspect dar in momentul cand le ceri detalii tehnice divagheaza pe alte teme ori se dau disparuti. Am propus unuia dintr-un oras apropiat sa vin la el sa vad ce boxe are. M-a anuntat ca pleaca in germania. Adica, prefera sa le trimita cu posta sa primesc cine stie ce gunoi. Ideal ar fi sa cumparam ``scule`` de la pasionati care fac up-grade. Dar cine ii stie, ca nu prea se gasesc pe site-urile de vanzari. Dupa cum spuneam, Pitestiul este un oras mort din punctul asta de vedere. Nici macar un magazin de profil nu are, deci solutia este deci tot posta.

Link spre comentariu

Si eu mi-am luat teapa cu Power Zone. Cat despre boxe, parerea mea e sa nu cumparati nimic pe neascultate si nevazute, mai ales ca sunt foarte vechi si nu stiti in ce conditii de temperatura si umezeala au fost pastrate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări