doru77 Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Ii rog pe cei care au ascultat unele din urmatoarele boxe, sa isi spuna parerea. Atat despre impresiile auditiei cat si despre realizarea tehnica. Eventual sfaturi despre ce as putea achizitiona in limita a 600 lei. Pentru auditii, nu bubuieli! Leak 2030 Technix SB CD 120 Sony SS e44 KEF Cresta SP3320 Yamaha NX-GX500 Elac EL 55 (II) Bowers and Wilkins 686 Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator costyslob Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 in afara de Bowers and Wilkins 686 nu este niciuna pentru auditi de calitate , cele KEF.. Sunt replici. nu au treaba cu cele originale. ai omis in cautari firmele Canton si Arcus .. ceva recomandari: CANTON KARAT 30 Arcus TM 65 Modificat de Madalina in data de 21/07/2011 Link spre comentariu
laur+ Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Pentru auditii nu evitati nici modelele vechi de la Grundig (box 650 sau 850).Au avantajul ca sunt incinte pe compresie si nu sunt dificile la pozitionare; de asemenea recomand Braun LS 120. Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2011 Multumesc pentru raspunsuri. Aveam impresia ca sunt recomandate cele bas-reflex pentru redarea mai fidela a basilor. Sunt de preferat cele comprimate? La fel am o dilema intre 2 si 3 cai. consider ca cele cu trei ar fi mai fidele pentru ca acopera fiecare o banda de frecvente ``dedicata``, dar am observat ca incintele noi sunt majoritatea pe 2 cai. Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2011 Mea culpa! Nu am precizat ca e musai sa fie pe 8 ohmi. Asa cere amplif-ul! Link spre comentariu
Toader Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Leak la capitolul muzicaliltate cica ar fi laudate.Cauta pe forum ca e cineva ca le are.Pe astea le-as asculta.Cauta si reviewuri pe net. Link spre comentariu
laur+ Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Braun-urile sunt de regula pe 8 ohm( LS80 ,LS 120) -sunt pe compresie si de regula acestea nu bubuie-daca sunt amplasate pe un stand de 30-40 cm . Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2011 Din cauza conditiilor din camera, nu am cum sa le pun pe standuri. Ce diferente sunt intre incintele comprimate si bas reflex? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 cu cat mai vechi cu atat mai bune (nu e valabil si pentru difuzoarele din ele ) Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 incintele bass reflex au bassu mai degajat iar cele pe compresie il au mai fortat. Boxele de generatie noua toate sunt pe bass reflex, eu personal aleg tot bass relfex. PS: Cel mai bine este ca incintele sa fie pe 8 Ohmi pentru distorsiuni mai mici, consum mai redus de energie, si nu in ultimu rand pentru pastrarea amplificatorului in buna stare mai mult timp. Incintele pe 4 Ohmi distrug amplificatoarele orcat de rezistente par a fi ele. Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Incintele pe 4 Ohmi distrug amplificatoarele orcat de rezistente par a fi ele.Uite pe asta nu o stiam . Ce bine ca m-ai luminat tu acum. Eu am boxe pe 4 ohmi, deci trebuie sa ma ingrijorez, nuuuuu??? Apoi consumul de energie nu are nicio treaba cu impedanta boxelor. Consumul de energie are mai degrama treaba cu eficienta boxelor. Daca vrei amanunte pot sa iti explic de ce si cum !!! Link spre comentariu
laur+ Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 incintele bass reflex au bassu mai degajat iar cele pe compresie il au mai fortat. Boxele de generatie noua toate sunt pe bass reflex, eu personal aleg tot bass relfex. Interesanta descriere; personal am auzit putine incinte br care sa sune natural;si alea care suna bine si sh depasesc 600 lei. Conteaza mult camera "de lucru" si pozitionarea lor in ea. Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Deci sunteti de parere ca cele cu compresie suna mai natural?Amplificatorul este pe 8 ohmi, deci, musai boxele sa aiba minim 8 ohmi.Am zis 600 lei, dar daca am ocazia sa ascult ceva care ma incanta... ce nu face omul pentru viciul lui! Ca daca merita, le iau pentru mai multi ani. Link spre comentariu
doru77 Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Canton LE-900 a ascultat cineva? Imi place la ele banda de frecvente de 18 - 25 000 Hz si difuzorul de basi de 28 cm. Din pacate nu am posibilitatea sa le ascult. Daca ati avut, aveti sau ati ascultat asa ceva, va rog sa postati impresiile pe care vi le-au lasat. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Uite pe asta nu o stiam . Ce bine ca m-ai luminat tu acum. Eu am boxe pe 4 ohmi, deci trebuie sa ma ingrijorez, nuuuuu??? Apoi consumul de energie nu are nicio treaba cu impedanta boxelor. Consumul de energie are mai degrama treaba cu eficienta boxelor. Daca vrei amanunte pot sa iti explic de ce si cum !!!Din cate stiu eu orce amplificator pe o sarcina de 4 ohmi se incalzeste mai tare decat pe o sarcina de 8 ohmi tot la aceasi putere.Caldura mai mare = consum de energie mai mare + distrugere mai rapida Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum