Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIGI receiver Hyundai

Vizitator Izabella_Bianca

Postări Recomandate

Vizitator Izabella_Bianca

buna ziua ...am un Receiver Hyundai si va rog sa'mi spune'ti si mie daca poate functiona la 2 televizoare ? ( chiar daca e acelasi program ). Cum fac legaturile ? ca am incercat cu cablu coaxial si nu merge .. va multumesc :limb:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• soi

1

• leoncris

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

buna ziua ...am un Receiver Hyundai si va rog sa'mi spune'ti si mie daca poate functiona la 2 televizoare ? ( chiar daca e acelasi program ). Cum fac legaturile ? ca am incercat cu cablu coaxial si nu merge .. va multumesc :limb:

Se poate. Un tv.se conecteaza la iesirea audio-video iar celalalt la iesirea RF out. Alta varianta ar fi un distribuitor cu o intrare si doua iesiri conectat la RF out.
Link spre comentariu

trebuie conectat cablul coaxial in mufa TV-OUT(al receiver-ului)si mufa de antena a tv-ului...dupa ce ati facut aceasta legatura ...intrati in meniul tv-ului si dati o cautarea programelor ...undeva in banda uhf ar trebui sa prinda postul emis de receiver....daca a prins acel post memorati-l pe programul 1 si cind o sa vreti sa vedeti ceva de pe receiver folositi acel program...celant tv il conectati prin cablu av(scart sau RCA)...dar sa nu va faceti iluzii ca o sa puteti prinde doua posturi diferite de la acel receiver hyundai...se va prinde acelasi post pe cele doua tv-uri.
Link spre comentariu

merge si la 2 tv fara sa cumperi nimic la un tv pe iesirile rca iar la celalalt pe mufa euroscart si vezi acelasi program la 2 tv-uri dak are receiverul euroscart
Link spre comentariu

merge si la 2 tv fara sa cumperi nimic la un tv pe iesirile rca iar la celalalt pe mufa euroscart si vezi acelasi program la 2 tv-uri dak are receiverul euroscart

sigur ca merge si asa... dar distanta la care trebuie puse cele doua tv-uri depinde de lungimea celor doua cabluri (rca si scart) care dupa cum se stie au o lungime standard...pe cind daca se foloseste cablul RF(coxial) distanta poate fi si de 10m...acum depinde si de performantele aparatelor (tv si receiver)
Link spre comentariu
Vizitator comfel

La cine sinteti abonat/a?? rugati sa va dea un receiver cu doua cartele si aveti posibilitatea sa vizionati pe doua televizoare si programe diferite!!!

Normal este abonat la ..DIGI..dar acestea nu mai au receptoare de cateva luni ..in chirie sau sa il cumperi si nu va mai chinuiti sa dati sfaturi deoarece Izabella_Bianca a facut o postare si atat .Postarea este facuta la vrajeala

Eu nu inteleg de ce subiecte cum ar fi Receptia prin satelit sau acest subiect au fost comasate si bagate la sectiunea " Componente electronice .documentatie si scheme " si nu sa facut o sectiune separata ...Probabil nu exista interes din partea Administratorului Forumului

Aici .. viewtopic.php?f=16&t=59733 se dezbatea diverse probleme strict legate de receptia pe Sateliti ..cautatio si voi si veti vedea unde a ajuns ,,,,,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări